vilken härlig dag


Godmorgongodmorgon :) Jag packar för fullt, Victor & Emil hämtar nämligen upp mig om typ 30 min. Sen ska jag spendera 5 dagar uppe i Glimåkra, hääärligt! Hoppas dock på lite finare väder så man kan använda bikinin.
På Fredag när jag kommer hem ska jag till Hlm-gården och få instruktioner om hur man blandar vissa drinkar + få lite mer info. För på Lördag har jag bjudit med mig Elin & Sara som servitriser på vår lärares Bröllopsmiddag/fest. Jag däremot är utsedd till Hovmästare, Bartender & Servitris. Inte illa alltså. Det ska bli kul, tjäna lite money, får äta & dricka gott + får all dricka som blir över. heeeey ;D
Och HEEJ vad jag är trött på vissa.







uppdatering :)

Hey, efter fotbollen igår deckade jag ganska hårt så blev ingen update. Idag har jag städat lite, och packat inför nästa veckas vistelse på Glimåkras Folkhögskola. Jag har även övningskört, 2a gången i hela mitt liv och det gick verkligen super!! Jag är king på vägarna nu, är t.om. ute och kör med de hårda grabbarna, yey.

    


Har lovat en liten midsommarberättelse så läs & njut:
På förmiddagen gick jag + hela familjen Söderlund upp till Tif (50 m) och dansade lite runt midsommarstången, mest som tradition och för att få lite stämning. Jag fick ganska snabbt dra därifrån för att ta bussen till Elin. Väl där shotade vi lite god jordgubbslikör eller liknande & käkade jorgubbar, vi blev som väntat sena och jag fick springa som en galning till bussen som tog oss till Örkelljunga.



Elin hade endast käkat en korv & lite jordgubbar denna dag och det enda stället som var öppet Midsommarafton klockan 17.00 var en kina-restaurang, det fick fungera och hon beställde in en söt liten förrätt som tyvärr inte var så god.
Vid 18.00 tiden kom min kära vän Nille och en vän till honom å hämtade upp oss. Det blev fest och en massa nytt folk, precis vad jag och Elin kom dit för. Kvällen blev lyckad trots att Elin & Nille verkligen tvingade i mig 80% sprit. Man är väl man. Vid halv fyra tiden blev vi lite småtrötta och begav oss hemåt, jag Elin & Nille. Det var sjukt långt, och jag hade såklart ont i knät, vi plockade iallafall våra 7 blommor som vi sedan lade under kuddarna :) sen sussade vi sött.
Tack Nille för att vi fick komma & låna lite av dina kompisar och av den största sängen Elin sovit i ;)


fortsättning följer..

Hej alla glada :) ska kolla fotbollen Holland - Ryssland om en kvart så skriver mer om min midsommarafton lite senare. Har faktiskt övertalat Ebba att gå ned till Ömer och köpa lite gottis till mig :*

<3















trött

Är hemma ifrån lägret nu, det har varit både kul och jobbigt. Har inte tränat så mycket på år och dar, därmed har jag fått en ansträngningsskada i knäna.Ska ju jobba även nästa vecka, så får se hur de går.

Imorgon är det Midsmmarafton = Elinmys + dricka + nytt folk

Orkar inte berätta mer om mitt liv just nu, ni får ringa eller skicka. ORKAR INTE MER

ses

Sitter här framför tv:n och kollar på golf med papsen. Och att Tiger Woods har ont i knäet har vi fattat nu, de nämner det 1 gång i minuten. Packar lite samtidigt, för imorgon åker jag till Glimåkra på läger. Dock är jag ledare i år, och jag ser tillochmed fram emot det :D Stannar till torsdag så jag kan nås på mobilen.
Madickens pirat- & prinsessfest igår var verkligen jättetrevlig. God mat och gammal klass och ny klass och lekar och fotbollslag och några män till..... tack ska du ha Maddielove <3

dååååligt

MAN BORDE INTE FÅ SKRIVA BLOGG KLOCKAN 3 PÅ NATTEN EN LÖRDAG ALLTSÅ.

GL HF

Tack för en trevlig kväll Maddie <3

HAHAHAHAHHAHAAH HEEEEEEEJ, ärminväckningsignal.

:*

NU ÄR RESAN BOKAD!!!!
oooh eyoeyo


ALANYA
22-30 Augusti



lägg på

Och NUUUUU ska resan vara bokad :) Den 22 Augusti åker MAJA, ELIN & SARA till Alanya :D galet.
Imorgon ska jag baka bröd :) heee, undra hur det kommer gå. Antagligen skitbra. Och senare på eftermiddagen drar jag till Wholesingcastle :D

Jag mår faktiskt bra just nu, iochmed att jag börjar släppa det som varit skulle jag tro. Jag har nämligen lovat mig själv att aldrig känna så som jag känt nu ett tag... Det är nog som sagt tyvärr dags att lägga på.


kind of

Igårkväll kom Guldlock hem till mig med bouuss :) Vi käkade lite sommarlovsmiddag med hela familjen Söderlund för nu har i princip alla lov. Sedan kollade vi på favvisfilmen Team America. Jag dör så rolig den är(!!!!) Imorse fixade jag & Elin med en massa ledighetslappar & fullmaktslappar till Turkietresan. Vi mötte upp Sara i stan och fick lapparna påskriva av självaste rektor PO som nu tror att vi ska med Elins familj på semester.. (a).

Nu sitter jag bara och väntar på att resan ska bli beställd.. dryyyyyygt. MEN SKIT I DE

årets längsta lov

Idag har jag varit i Brönnestad Kyrka på Bebis-Bebbans skolavslutning. Det vart faktiskt trevligt, jag & mamma satt bredvid en av mammas väninnor som precis hade varit i Alanya, så hon berättade en massa om det :) Hon hade även med sig en liten pluttbebis. Vad kan hon ha varit, knappt ett år? SÅ SÖT! Dem är verkligen roligast i den åldern, när dem typ lär sig gå & prata. Bebban spelade även blockflöjt, solo! I'm proud. Nu ska jag bara chilla fram till kvällen, då jag ska chilla ännu mer. Grillning och mys :) JAG ÄLSKAR SOMMARLOV.

snart snart snart beställs resan


feelgood

Fotbollskväll med endast tjejer i soffan. Vi lagade supergod mat och verkligen frossade i oss den framför matchen mellan Sverige & Grekland. Jag koncentrerade mig mer på tallriken än tv:n så att säga och kollade endast upp när kommentatorn började snacka högt och snabbt. Det var dock bara första halvleken, och den kan man ju säga var ganska lam. Andra satt vi däremot uppradade som ett gäng fotbollskillar och följde matchen noga. Och när Zlatan gjorde det första målet blev det tjo & tjim, skrik & nästintill dans. När det andra 'turmålet' gjordes lät det i princip likadant. Och vilken stämning det blev med en massa Sverigetröjor i vår lilla klack :) 2-0 till Sverige alltså, och jag är nöjd.
Tack tjejer för ikväll ♥

IMORGON BESTÄLLER VI VÅR RESA TILL ALANYA :D och jag är såååå glad för de. HEEE

Go Blåa, Gogo Gula

Igår vart en bra dag, lite städning, lite Helsingborg :), lite Napoleon Dynamite, lite allt möjligt, jag är nöjd! Dock blev det ingen beställning utav resa, och inte i morse heller, men ikväll? innan fotbollen, då måste det ske! Gud vad sugen jag är nu, jag vill bort bort bort och bara njuta.



Ikväll blir det tjej-fotbolls-kväll @ lägenheten, vi blir nog ett halvt dussin tjejer gissar jag på. Och vi ska heja så mycket så att vi får en varning till! Typ.. Vi når rätt höga decibel när det bara är vi tjejer! Funderar även på att dra på mig sverigetröjan som jag hade i 4an typ. Vad gör man inte för sitt lilla land?
Imorgon ska jag på bebis-bebbans skolavslutning, mest för att få den där riktiga sommarlovskänslan, och för att kolla när bebisen spelar blockflöjt. Jag kan nästan lova med 96% att jag kommer börja gråta :')

Ikväll blir det mys, & tack för igår :*

back

Häy, har inte uppdaterat på länge, har nämligen varit en massa student både nere i skåne & även in Sthlm. Men nu är jag hemma, och tänkte stanna ett tag. Är ledig denna veckan med sen jobbar jag i två, ganska sjukt jävla härligt :) Denne sommern kommer bli den beste sommern i hele våre liv, som man brukar säga. Idag hade jag tänkt besöka jordgubbssäljarn Elin om jag hinner, och sedan blir det Helsingborg, massa spännande. men vi SES

ALANYA den 22 aug hjärtan?

sommarlov, typ

Igår vart det fest med tjejerna :) så sjukt härligt, vi satt där i bh & trosor å bara njöt av drickan vi hävde i oss. Sedan bar det av till utsparken på Björket, kan inte riktigt bestämma mig för om det var kul eller inte, galet vad jag dansade iallafall, och det är så det ska vara!

image184 image185  image186

Vaknade i morse av att mamsen kom in och väckte mig ett flertal gånger, kan bero på att jag skrev en liten söt lapp till dem innan jag gick och la mig. Så steg sakta men säkert upp och tog på mig det första bästa jag hittade. Hade skolavslutning i 8 min.. jävla skitrektor.
Efter den långa avslutningen åkte jag, Elin, Danne & Oskar till Linné för att kolla på estetarnas musikgrejs. Alla fyra deckade.

Imorgon tar en massa vänner studenten och jag känner mig helt stressad, men har bestämt mig för att först gå till Emelie & Emma med Agnes och sedan åka till Danne med Elin. Vad som händer sen får vi se, orkar nog inte partaja för hårt, Helsingborg kanske... (a)

tack för igår tjejer & alla ni roliga på Björket. seeeeees på stan om något imorgon.

ssssiesta

nu är Siesta slut, det har varit sjukt. Vi började redan i onsdags med partaj på campingen, jag & Elin dansade på grusvägs-discot tills tidiga morgonen :)
Torsdagen vart nog mest nice av alla dagar, om man bortser ifrån vissa tråkigheter. Det vart Familjen, JAG stod längst fram och fick kallsupar utav vattnet vakterna gav oss, det vart så så så mycket röj, lätt det bästa på hela Siesta!
Fredagen hade jag genrep på Kulturhuset tills 8tiden, så missade de mesta utav festivalen, dock kändes de som jag inte missade några band, jag hann se Håkan Hellström, men han vart inget att hurra för. Sedan åkte jag hem vid 10tiden för att sova.
Lördagen var jag på Kulturhuset hela dagen tyvärr, missade en del band. Men hade 2 shower, och båda två gick brabra. Vi blev klara vid 10tiden och jag skyndade mig til campingen där Saja & Linn vart :) helmysig kväll, kollade Moneybrother & Adam Tensta, och självklart sparar alla de bästa låtarna till sist, lite tråkigt. Saja åkte hem, och jag & Elin hittade Malmöbor med roligt skratt och sthlmsdialekt. Sen kändes de som att Siesta vart slut.

TACK FÖR EN HÄRLIG WEEKEND VÄNNER

image183

RSS 2.0