klippt

klippt lugg


image88

fredag

guten morgen. inatt har jag sovit sköönt. Steg upp 05.02 igårmorse, anledeningen var Ullared. Jag, Mimmi, Madicken & Svenne placerade oss längst bak i bussen vid halv 7 tiden. Sedan fylldes bussen successivt med tanter, tanter, tanter & en gubbe. Vi fyra var riktigt laddade, vi sjöng, fikade, gick ner i en svacka, jag fick svara på frågor hela tiden om geografin. Vid 9-tiden var vi framme. Tog 2 kundvagnar och stormade stället. Vi fann väldigt roliga ting. Svennes inhandling:  2250 kr Majas: 1700 kr Madickens: 1050 kr Mimmis: 850 kr. Mest nöjd är jag med mina vita tygskor som jag köpte utanför på [skybar]. Och min enorma tavla :)
Idag ska jag & min bebis till stan, och försöka hitta en drop-in tid till henne. Ska bara ta en dusch först. Ikväll får vi se vad som händer, är nog för trött för fest. Men man vet aldrig med Majs. + idag kommer Elin heeeem :)  POSSGOLL

image87

onsdag

efter powerwalken igår åkte jag in till stan, igen, och dansade med alla tränarna. Sedan snabbt till Zuper Bowl och bowlade med Saja & Sebastian. S & S blev det typ lika mellan medans jag hamnade lite längre bak. Efteråt gick vi de knappa 100 m till Sebastians nya hus. Åt lite och mös till de på loftet. Sen begav jag & Saja oss mot stan. Sa godnatt till Saja och övernattade på K-gatan. Somnade för sent, men trevligt var de! ungefär samma tid som jag ska upp imorgon (a). och vaknade "tidigt" för folket skulle upp och sporta. Jag blev skjutsad till Zuper Bowl, igen, och spelade med Bebis & Far. 5 strike.ar på en serie! Yeay.  Efter bowlingen blev de Mc Donalds. -_- Tog en powernap.. på 2 timmar när jag kom hem och fick bråttom till bussen mot Sösdala. Jag, Mimmi % Madicken hade bakkväll. Negerbollar + Hallongrottor. utan hallon, med dumle.

Nu ska jag ta en dusch och sedan sova. Ska upp vid 5 tiden imorgon. Ponte kommer och plockar upp oss vid 6. Det blir förhoppningsvis en trevlig dag på Ullared med gamla gangbanget. TJA

image85

powerwalk

och nu efter att ha läst Katrin Schulmans blogg om att gå ned i vikt till sommarn ska jag ut och gå, tro det eller ej. In till stan och sen blir det nog bussen hem (a). Men ändå, det tar nog en timme att gå in. Bebbans mp3 är nu laddad och jag är redo. TJA

godmorgon

vaknade vid 12.30 idag.. av att pappa ropade och sa att korvarna vart klara. så jag steg upp och satte på mig en fleacetröja och gick ned till uterummet där paps & bebis satt och käkade korv. så det blev min frukost (a). ganska mysigt faktiskt!
Idag vill jag till Kstad eller Malmö eller liknande, men alla verkar trista. Jag måste iallafall ta mig till Hlm under dagen och hämta ut ett recept på Apoteket. (Y)

image84

natti

image83

svåra ord

bebis kom in till mig nyss och frågade om hennes cd-singel var s-s-s-signalerad. aaaw (signerad var de hon försökte få fram)

image82

benke


benke i juryn (till höger ---> )

image81

s y t y c d

sitter och kollar på so you think you can dance :) yesyesyes att det har börjat!
BENKE I JURYN ÄR HET

bilder

bilder från lördagens festligheter :)

 image70   
image71
 

    image77

image78

image79  image80


påskdagen

igår var det tänkt utgång, men jag ringde mamsen när vi stod utanför björket och somnade gott. klockan 16.00 ska alla ledare ses hos Melina för möte. Tror vi ska planera ihop hela show-dagen. Nu bjuds det på fika som jag för övrigt inte alls ä sugen på.
Måste bara tillägga att Blondinabellas "Mr X"-grej är sjukt löjlig. Kanske var kul i början, för vissa.. men nu är han ju tråkig & avslöjad och ändå fortsätter kvinnan.
 
Här har ni en bild på paret Blondinbella & Nils
image69

påskafton

Denna påskafton ska majsen UT :) känns ganska bra & laddat. Tråkigt bara att Saja inte kan följa med, men du verkade ha en flippad dag igår så jag hoppas du är nöjd? ska snart käka påskmiddag.. igen, med familjen. och sedan bli inskjutsad till Emma. Får se vart det bär av sedan, vi har lite att välja på! Hoppas för allt i världen att det blir en galen och rolig kväll. Frågan är om jag ska ha mina ankelboots eller stövlar. Känns lite riskabelt m.t.p. de höga klackarna + vädret. Men det får gå. Sist jag hade dem gick det ju inte så bra.. SARA ;P
Idag har min familj lekt i snön :S dem är inte riktigt normala, men söta var dem.

Långfredag

hej och massa hallå.
Idag har det varit en skön dag, långfredag, dagen man inte ska/får göra något ansträngande. Sov till halv 12, åt två hamburgare till brunch. Åkte sedan till mormor&morfar för påskmiddag. Var fortfarande lite småmätt efter mitt tidigare mål men kunde ändå få ner lite av maten. När jag tryckt ner nästan allt på tallriken fick jag reda på att det bara var förrät. DAMN! åt då knappt ngn varmrätt, den var sjukt god så jag var hyffsat frustrerad. Efter maten blev de såklart efterrät, slickade i mig lite grädde, och på det blev de kaffe & påskägg. USCH har nog gått upp 5 kg denna fredag.
Ikväll har familjen haft myskväll här hemma framför tv:n. Let's dance, am. idol, mm. Ska faktiskt sova snart :) känns bra!

Glad påsk alla!

image67

wednesday

härlig dag med sovmorgon, matte, lång lunch & film :) efter skolan gjorde jag & Elin ett studiebesök sen åkte jag hemhem och hämtade bebis på fritids. Vi fixade lite mat och skickade iväg henne på träning. Jag började då mitt pluggande. Usch & fy. Har ännu inte läst igenom allt och ska läsa de minst 2 ggr typ. Men klockan är ju bara halv 12. heja!
Går till 14.00 imorgon, sen är det lov, lov, härliga lov. Det blir en påskfika efter skolan med tjejerna ♥

Hett tips: Om era rakhyvlar är slut, banka huvudet mot badkaret!
byebye cutiepie

image66

tisdag

sen uppdatering idag.
skolan var helskön med snöbad & 5% frånvaroskillnad :D psykologin var nice som vanligt, speciellt med min extremt stora kycklinrulle. Större än mina överben, dvs lår. Åkte hem och laddade inför dansen som gick bra, svettigt men fint. förstår dock inte vad du har där och göra, men orkar inte lägga någon energi på att bry mig heller. ska ta en snabbdusch nu sen gå till sängs, missu.
dagens ros går till Anna - tack för att du stannade på kemin.


Jag & Elin i snön

image65

Youtube-dag

Har spenderat min dag framför Youtube. Mina favoriter är fortfarande Anders & Måns, MAJAHUMOR så de skriker om de. Här har ni ett litet klipp:


Förslag på ovanliga namn


Gymform Duo

image64

Gymform Duo från Tv-shop.
Har fått för mig att sånt här är skit, men kostar endast 399 (a)
någon som vet?

Begåvad kille

Hittade en ung kille vid namn Justin Bieber på Youtube.



måndag

försovning + snö = sämst.
bestämde mig för att strunta i de två sista lektionerna när jag knappt såg ut för all snö. Dåligt men skönt. Får plugga extraextra mycket idag så jag kan vara lite nöjd med mig själv. Nk B & Ma D & Ps A. Hm, vi tar en sak i taget.. Ska snart plugga lite Nk & ta en varm lång dusch. SES!

helg

fredag
barnpassning av ebba. nellie & tilda. sara,elin, anna, simon, pidde & viktor kom på besök och höll mig sällskap. tackis.
lördag
jobb och sedan en joggingrunda :) hem till elin på schlagerkväll. MYS
söndag
ska nog ut på en joggingrunda lite senare och plugga.

Lov snart, det blir inget Stockholm med Sara, TYVÄRR! så hela lovet är i princip öppet. Ska till Ullared dock på torsdagen, med Mimmi, madicken & Svenne :)



Fantastic Four

image63

torsdag (typ)

idag fyller min kära mami år :) grattis till henne. hon fick bl.a. en mobil & en shoppingdag med mig & ebba. Skolan var väl som vanligt, hade dock ett möte efteråt med Lasse A & Eva P. Planerade projektarbetet ytterligare lite, detta blir nog toppen ska ni se :D
Efter mötet åkte jag hem och firade mamma lite + sov. Sen väcktes jag av att jag skulle åka och jobba. Segt! Kom hem vid 22.00 och började pluggandet. Har nu läst 5 olika berättelser av 5 olika författare. Har även läst om de 5 olika författarnas liv. ALLT PÅ ENGELSKA. Har ägnat några timmar till det. Usch! Nu ska jag iallafall sova gott.

Grattis kära Mamma
image62


Imorgon blir det barnpassning med Simon & Viktor :) Milkshake-tjejerna kommer också inom en stund och lyxar till det lite extra. Sen drar de vidare till Mackes 18års pardey. Vi kanske åker inom en stund.


Godnattpuss


onsdag

jag sitter här hemma i soffan framför tv.n med världens träningsvärk. har gjort lite varma mackor som jag i princip hetsåt på 1 minut. hela familjen Söderlund är ute och springer i regnet. kan ju tyckas vara friskt. jag skyllde på min träningsvärk (a). ikväll ska jag plugga in 250 glosor & kolla på den nya tv-serien "Morgonsoffan". Känns som det är programmet just för mig. Har hittat ett superbilligt flyg till Sthlm den 24e nu. HOPPAS!

tisdag

Dagen; sovmorgon, matte, pizza, box, kemi, psykologi. box-grejet var faktiskt jättekul. svett + bra musik ♥
Påsklovet ser riktigt fint ut nu, det blir med nästan 100% säkerhet Stockholm med Saja :D. Isåfall åker vi upp med tåg på måndagen och hem på torsdagen. Shopping, vår, shopping, utecafé, shopping, mysiga kvällar med massa mer :) it's delicate.
Saknar Agnes, tycker hon kan komma hem och hjälpa mig med kemin ♥

image61

mimmi 18

grattis på 18årsdagen Mimmi.
älskar dig ♥

image59

måndag

skola. rätt trevligt ändå. hade håla efter lunchen så jag, anna & saja vandrade till Madrix och drack latte/pepsi/chai-te med lite filtar i solen :) fick även tillbaka mitt kemiprov, bättre än väntat; ett bra IG! Efter skolan fixade jag till min brutna fuck you-nagel & tumme hos Malin.
mår illa ikväll, kan bero på att jag inte fått någon mat i mig.
godnatt

sthlm?

Sara & jag till St. Hlm på påsklovet?

image57

helg

fredag
Skola till 13.20, underbart. Även Elin slutade tidigt denna vecka så vi i gick allihopa och fikade denna eftermiddag med, denna gången var även Anna med & varierade med Caféhörnan. Jag tog mig en chokladboll & bananshake. Riktigt gott. Efter fikan åkte jag hem och "städade" mitt rum. dvs. föste in alla kläder i ett hörn. haha. Det är inte riktigt min grej dedär. Sen kom Mimmi och vi åt tacos, snackade skit & kollade på tv ♥. fick även höra en rolig nyhet. Blev helt stissig :) :) :)


image55
                      

lördag
dagen började med dans i 3½ timme. Barnen var ovanligt jobbiga. Eller var de jag som var ovanligt seg. Konstigt nog, typ första gången jag inte festat natten före. Efteråt mötte jag upp Sofie i stan, lunchade på Nyfiket och tidsplanerade våren. Känner att skolan måste gå i första hand. Men känns dumt mot Sofie. Men hon var förstående :) åkte hem med halv 3 bussen och däckade i sängen till halv sex. Bestämde mig då för att det skulle bli utgång för min del, så jag åkte hem till Emma och fixade till mig lite. Sedan mötte vi upp Joav Jovav Jovan(?!?!), Sebastian & Mike på stationen. Tre kompisar till Emma. sen vidare till en miniförfest precis utanför björket.
In på björket, evigheter sedan. Men faktiskt rikitgt kul! Träffade massa kul folk. Speciellt J som jag inte träffat på månader. Sen kom mami och hämtade hem mig.

torsdag

SKOLA: nk, syo, kemi-prov, form.
Efter skolan gick jag, Sara & Elin till Bjärnors och tog en fika, vanliljlatte + big cookie.
Fastnade där i dryga 3 timmar. Det var härligt och kul. Satt och granskade folket på
torget från topp till tå, skvallrade om dem, skrattade åt dem m.m. älskar er två

Efter fikan gick vi upp till Timmys lägenhet och lagade oss några hamburgare, smaskens.
Sen vidare till videomix & kulturhuset, teaterföreställning med klassen, "Familjelycka" var
titeln. Den var överraskande bra och rolig. hembiträdena & sonen var ju sötast.
sonen kom ut med ett präktigt tält i byxorna och de första elin sa var: ååh så söt! lite smått
opassande. men sött. hon hade dock inte märkt den stora skillnaden.
Efter teatern blev det Linné, skulle kolla på en modevisning men vi kom lite sent. äsch


tänkte bara nämna att jag har de bästa vännerna, tack för att ni finns.


image54


ons

svenskaskrivning idag i fyra timmar, inte allt för roligt. svenska är mitt kass-ämne så det var ingen hit direkt. efter skrivningen blev det en massa projektarbete, lite småstressigt just nu, men inte jobbigt direkt. nu är det plugg hela kvällen, kemiprov imorgon, som också är mitt kass-ämne. hejsvej sötisfreaks :)


alla tankar går åt Markus och hans familj idag.
Vila i frid

RSS 2.0