SIESTA!

Igår åkte de 3 vännerna & Maja till Kristianstad för en förmiddagsshoppingrunda. Korta färgglada shorts, 2 linnen & en blomma till håret fick jag med mig hem, hehehe, jag vet att blommor kanske inte är min grej, men äsch. Efteråt åkte vi till skolan och hade labb, usch! Sen fick jag skynda skynda till kulturhuset för dansträning, det gick verkligen urkasst! Skadade även min vänstertumme, så får se hur det går på showen på lördag..
Dansen vart klar vid 9-tiden, sen satt jag i sminklogerna där bak och piffade till mig lite inför kvällens partaj. Jag, Elin & Sara partajade nämligen på Siesta-campingen, heeeelt sjuuuukt mysigt. Älskar Siesta. Ska snart iväg dit igen, för ikväll är det FEST & Familjen spelar = PARADISET.
HA EN FÖRBANNAT BRA KVÄLL, SES PÅ SIESTA!

(har även hunnit färga håret)

image182

SIESTA

NU ÄR DE BARA FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST

natti

Dålig uppdatering, men så går det när man är arg. FUCK ALLT, sov hårt!!

heee

Efter en skön powerwalk och kvällsdopp (a), iallafall för vissa, ska jag sova hårthårt! nattinatt.

NITTIOETTOR AAALZZZÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.


0

Heeey, ska ut och gå snart, sedan bada med Elin, Danne, Oskar & kanske Saja. Är förjäkla trött på allt nu, så funderar på att starta om allt ifrån 0. Tråkigt värre, men man kan inte ändra på sött folks små viljor :) Nu är skolan iallafall snart slut, och jag kan känna doften utav SIESTA! Hoppas det blir kul i år.

MIN MOR ÄR BÄST & MITT MSN ÄR CP


cutiepie

Berg är snygg, rakad som orakad.
POSS
image181

get over it.

Idag har jag och Mimmi cyllat till Österås för å kolla på derby, HIF-IFK. HIF vann med 2-0. Gratinerat! Efteråt cyllade vi hem och jag började passa min bebis. Dock klarar hon sig själv nu, så Saja kom hit och skrev ett Psykologiarbete med meeej :D Vi blev helt klara vid 20-tiden, så nu sitter jag & bebban och väntar in Eurovision Song Contest. Heja Frankrike & Sverige<3. Senare när Mor & Far kommer hem ifrån Danmark blir det kanske partaj!!

Frankrikes bidrag som borde vinna! Jag ska lätt rösta.


Little bit.

Hej & Hå. Idag har det varit en bra dag! Skolan vart hyffsad, vi hade kamratbedömningar på bilden och Frans vart mer retard än vanligt. Han har klistrat i Henrik den 8e i sin bok :S vem nu det är.. Och var allmänt psycho :) Men det är det som gör honom till Frans :D

Efter skolan gick jag & Anna till Markan och köpte en SIESTABILJETT till mig :D Efteråt checkade vi in campingen plus pyntade den med vackra snören, tält, blommor, klistermärken m.m. Så vi känner oss laddade.

Nu ska jag cylla iväg till Grönängsskolan och möta upp Anna & Viktor, för lilla vickevire ska på party :) SES

Siesta

Hey, har haft en heldag i skolan. Dock bara med två lektioner men hade möte på hålan & stannade kvar efter skolan och gjorde färdigt min bok :) Efter skolan åkte jag till Hässleholmsgården och dansade ända till nio. Nu ska jag ta en dusch, kolla om Perelli går vidare och sedan sova :) TIDIGT för en gångs skull.

image180

Gissa vad jag ska göra imorgon, köpa SIESTABILJETT! Jag är helt inställd på det nu så går ej att ändra :D Och Agnes syr om lite kläder här hemma, bl.a. en klänning jag antagligen kommer att bära på avslutningen/studenten. HEJDÅ SÖTBOLLS & GODNATT

natti

image178

GODNATT, ska drömma om samma man inatt igen.. för jag trivs så

Man u - Chelsea

image177



Glory glory







DEM VANN!!! Säger som Saja, stackars alla flickvänner till dessa fotbollsfreaks :)
(Cristiano Ronaldo är ganska ful och kass)

Pumpkin

image175  image176

Pumpkin
var en sötsöt film, med bl.a. Christina Ricci som skådespelerska. I korta drag handlade den om ett perfekt amerikanskt kärlekspar. Hon, blond och söt. Han, tennis'proffs' och handsome. Tjejens, vad ska man kalla det.. klubb, förening? tog hand om handikappade killar. Varje tjej blev mentor för vars en. Och till slut blev då denna blonda tjej förälskad i sin.. retard. Ni får se resten själva med filmen vart väldigt söt, och gissa vem som grät.. Hahah, säg EN film jag inte gråter till.

Sushi

Dagen började med ett fett kemiprov som tyvärr gick sämst. Gick och tröståt Sushi efteråt, thank god. När jag vart mätt och belåten fick jag reda på att vi skulle ha nationellt Prov i Engelska, Listening.. Alla vart helt ofokuserade, och det vart ovanligt svårt :/ Sedan vart skoldagen slut, och jag , Sara & Elin gick ned till Lasse och hade ett litet möte. Vi kom fram till att jag kan öppna i princip alla dörrar på skolan med min magic-key. Fränt.



image174

Jag åkte hem och vilade upp mig lite till inför powerwalken med Elin. Fastnade då framför en übersöt film, Pumpkin. Ska se klart på South Park sedan berätta lite mer om den. HEEEJ














Godnatt

visst är han läcker?
bums i säng, ska drömma om min andra favoritman

image156

.

(besöksrekord idag)

fransmän alltså

Min söta mamma & pappa vart i Helsingborg tidigare ikväll och hämtade ett sött litet pris pappa vunnit pga hans lederförmåga. Hela 10.000 spänn. Lite sinnessjukt. Så nu ska han ordna ett litet party, hehe. Cute!

ELIN, Fransmannen har tagit kontakt med mig denna afton!! Gaalet, vi försöker kommunicera med knacklig engelska båda två :) Han har bjudit dit oss typ nästa vecka eller något för dem slutar på fredag. Så engelsk-talande partaj next week. Det värsta är att han är sjukt seriös, har du snackat med Tjecken? hehheehehehehe.

Matthieu säger:

you can come and make a party with us


Matthieu säger:

we must to find a place for you to sleep



här har vi honom. med silverhår och allt
image160


Hej IG

image159

Tudelu. Denna dagen var egentligen ägnad åt plugg, plugg och åter plugg. Men icke sa nicke, jag har kanske totalt suttit med det 1-2 h idag. Jag ligger på IG i ämnet och måste därför ha minst G på riksprovet imorgon. Men tyvärr känns det som jag sumpat den chansen och kommer stå där med ett IG i handen på studentdagen. Och jag har verkligen BARA mig själv att skylla.


nighty

Godnatt kära vänner. Jag har näsan bestämt mig helt nu om Siesta! Ca 75-80% säker nu. Så det känns bra. Är också helt excited över Lasse-konserten jag ska kolla på i sommar :) Hans låtar är bland de finaste jag har hört, ljuvliga. SES


jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams

image158





jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns






 

jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Siesta


image157




Jag har funderat och övervägt en hel del och nu lutar det åt att det blir en 3dagars biljett till Siesta för mig detta året :D Även fast jag bara kommer vara där hälften av tiden, men Siesta är ju ändå alltid Siesta. Och det är där allt händer. Jag har hängt med i två år, och båda tillfällena förändrade mitt liv en hel del. Spännande å se vad som händer denna gången :)
Hoppas verkligen på fint väder, härliga människor, bra spelningar m.m. SES ♥

Once a failure, always a retard

Hey, klockan är verkligen för mycket. Kom hem vid halv 12 ikväll efter en liten utflykt med Syster. Ska nu gå till sängs med ångest över kemi-plugg imorgon. Jag bara måste plugga, men vet att det inte kommer ske. Nog störigt. Men bums i säng efter detta lilla inlägget.

Hårfärgningen; blev inte så värst bra, testade lite mörkare, men ångrade mig. Så nu har jag gult blandat med vitt hår :) ska jag vara ärlig så struntar jag faktiskt i det nu. Kan färga bort det med mitt silvershampoo, men tänker inte stressa. Har lovat mig själv att aldrig färga mitt hår mörkare igen, och mamma kommer bli galen, för hon vet att jag kommer ångra mig. Men man vet aldrig med mig ;)

Godnatt på er, ses på stan, brunett som blondin som rödhårig.

image83

sh sh sh shake

Igårkväll blev det feeest. Det börjades @ Elin med lite jordgubsshots sedan vidare till Sanna. Där blev det poker och en vinare eller två. Härligt må jag säga. Efter sannas place bar det av till Eskil och därefter till Östervärn där 'festen' antagligen hade dött ut och på plats fanns det bara ca 5 män, och vi. Så vi kvickade oss därifrån till Freddeliiis :P där vi fann Joel, Jens & Oscar. Sedan blev det sovdags + återfall. SEEEEES

OM jag ska sova nu
image153

övningsköra

Idag har jag varit sjukt sugen på att färga hår. Testade en röd slinga inne i håret, men resultatet blev verkligen fööör extremrött. Så lade ner det projektet, och nu satsar jag på en brun sommar? Men inget är klart än. Får se vad som faller mig in, är trots allt en impuls-människa.

Vart nyss ute på P2 med papsen och övningskörde för första gången. Haha, ohh lord, hur ska detta gå? Nu ska jag iallafall städa mitt rum och sen cykla till Elin tror jag bestämt. SES PÅ STAN.


godnatt

ikväll har jag lekt med Elin :) kollade lite hockey som jag nästan somnade till. Sedan vid halv 1 tiden fick Oskar en galen idé så vi 3 åkte till Finjasjön och badade, eller jag vart mer stöd för de andra två kan man säga. Är nu hemma och ska sova hårt! Imorgon blir det nog oldie-mys? ( v SES.

puss

Hade det inte varit mysigt att tassa upp tidigt på morgonen och fixa till en härlig frukost på sängen, eller bara något så enkelt som en godnattkram när det är sovdags? Nej nu låter jag helt kärlekskrank men visst låter det lite mysigt? Nu ska jag ta en dusch och sluta tänka så mycket.  Nattinatt

image97







 
PUSS


godnatt my lofver.

image150

Tja.

Godaftonen Freaks! Idag har det varit en allmänt jobbig dag. Svenskaprov på morgonen som gick uselt. Hade sedan fotboll på idrotten i Djupadalsparken. Huuhuu, som jag ogillar den sporten, både att utföra och kolla på. Men det fick gå, fick värsta adrenalinrycket när bollen närmade sig målet, och som vanlig börjar jag tjoa och tjima. Efter skolan bjöds jag på fika av min kära syster, tacks :) sedan hem hem och sova. Väcktes utav ett sms där det stod att det vart dansträning. Så på med lite workout kläder och dansa dansa. Vart sjukt irriterad och trött i danssalen så blev inte så mycket gjort. Nu ska jag skriva på min bokrecension till imorgon.

Btw är det min dag idag, Linn & Linnea har namnsdag. Så grattis till alla Linnor & Linneor, som förövrigt betyder typ blommor? Eller nu har jag nog helt fel för mig. TJA

montag

Godafton. Idag har det varit en ganska jobbig och seg dag. Började med att informera på Väster, cyklade sedan till andra sidan stan, Ljungdala. Begav oss till Mc och åt lite frulle. Sedan vidare till Röinge dit vi knappt hittade. Tur att Elin & Sara är med mig! Vi cyllade sedan till HTS och snackade med syon. Jag ska nu ha Idrott B & C i trean. gah, undra hur detta kommer gå. I eftermiddag har jag endast pluggat, kan det ändå inte, arg! Det löser sig.

image149

Ikväll har min pappa far letat resor till mig och mina soetisar. Han hittade en hel del, lite Tunisien, lite Greklands-öar och lite Ayia Napa. Tunisien är såå fint och det ligger ju i Afrika så det hade inte varit fel, frågan är om det är något för oss, vi ska ju både partaja & slappa. Afrika känns så.. afrikanskt, lite hula hula.

Nu ska jag kolla slutet på Runaway Bride sedan läsa klart, snabbdusch och bums i säng. SES

Tara Reid

Tara Reid, jag är mållös. Vilket skelett hon har blivit.

   
image147 image148

Kalas

Goooodafton kärt folk. Sitter i Höör, proppmätt och nöjd. Har firat min lilla kusin Viktor som fyller 13. Dock har min 'lilla' kusin vuxit ifrån mig och är nu både längre och mognare känns det som xD. Imorgon blir det Åhus, yeeey!

Gratinerat på tonårsdagen Vickevire
Två av mina kusiner Viktor & Arvid på bilden

image142

walk

Ändringar, jag och Agnes ska ut och gå i solen. På med ett par shorts och lite mer solkräm (a) SES


läget?

Godmorgon. Vaknade inte direkt med ett leende idag, tyvärr. Ska smörja in mig som bara den nu för att sedan gå ut och lägga mig i solen. Anledningen till insmörjningen är min nya medicin, man kan bli extra känslig mot solen. Så början av summer 08 för min del blir en vit sådan. TJA

arrrrg

TJA, är arg ikväll/inatt! Längesen jag kände på detta vis. Ska sova nu och försöka vakna upp med ett leende på läpparna och hålla kvar det där resten utav morgondagen.


Årets första dopp.

Galet att Jag, Elin, Sara, Oskar & Danne åkte till Sparrsjön tidigare ikväll och tog årets första dopp. Dock endast kvinnorna. Männen fegar ur. Efteråt tog vi en låå - å - å -ååååång runda i skogen. Huhuujaja, nästan lite läskigt där ett tag, såg btw min livs första vilda iller!! Så ful så ful. Imorgon blir de lite skola & lite hästvedaskola. Sedan fika med Mor & Syster på stan? Vi får se hur dagen ter sig. SES PÅ STAN I VILKET FALL

OK GO - Here It Goes Again
söt video


Hej & hoe

Idag har vi hunnit med tre grundskolor. T4, Läreda & Grönäng. Det har gått hyffsat bra, lärarna har dock surat en del, både på vår skola för att vi inte är på lektionerna pga detta och lärarna på grundskolorna för att vi kommer för sent (?) och för att de inte fått någon information.. Lönt. Efter vår 'hårda' dag satte vi oss på Café hörnans uteservering och sammanställde allt. Fick sedan skjuts hem utav far min, och stack direkt ut på en joggingrunda i den stekande solen. Det blev ett 5 km långt pass på asfalt, ingen skugga, ingen vind. Svetten totalrann!! Men skönt vart det. Ikväll ska jag läsa lite i min eng-bok och kanske bada? :P SEEES


Godmorgon.

Ska snart ta bussen in till stan och möta upp de andra damerna, Elin & Sara. Sedan går vi väl gemensamt till T4-skolan där vi ska informera en masa tjejer i sexan om våran lilla sommarkurs. Sedan blir det nog lunch @ Elin. Och lite hoppande på studsmattan :) Inte förrän klockan 1 ska vi vara på nästa skola, Läreda. Sedan slutar vi för dagen. Känner mig fit for fight idag. Frågan är vilka kläder jag ska ta på mig, det blir svårt, he he. SES PÅ STAN

Såhär såg vi ut yesterday när vi informerade i Vinslöv.
image141

tröttsamt.

Godkväll, är för trött för att skriva ett längre inlägg så jag nöjer mig med ett GODNATT!

Lör to the dag

Hej & hallå. Igår fick jag inget vettigt gjort, förutom på kvällen när jag träffade Elin en stund. Vi cyklade en låååång runda, hääärligt, inte varje lördagskväll man gör det inte. Idag har jag faktiskt varit duktig och jobbat ute i trädgården, ätit en gräddbulle och ska kanske sticka ut och springa senare.
Elin har förresten tävlat borta i Helsingborg idag, och deras lag VANN :D gräts!

min cykel-outfit
image140

torsdag fredag lördag

I torsdagskväll kom Elin cyklandes till mig :) Vi gjorde egentligen inget vettigt, men mys vart det. Vi somnade hårt i min säng och vaknade av ångest på morgonen, vi vart tvungna att göra något vettigt. Så vi kammade våra hår och begav oss till Malmö. Jag inhandlade ett par beiga chinos & en färglad bikini. nöööjd. Åkte hem till Elin och åt grillat. Cyklade sedan till Robin i Sjörröd där vi spenderade resten av vår kväll. Idag har jag inte gjort något vettigt, ska ut och springa om en stund. Kvällen är ganska öppen. HAJ


Thursday

Gårdagen & kvällen blev till slut mer än lyckad :) Dagen spenderade jag med Agnes i Helsingör och lund. Och kvällen Spenderade jag med mina tjejer i Lund & sedan fest @ Lindman med lite annat skoj folk. Denna dag har jag inte gjort ett dugg. Funderar väldigt mycket på Sthlm imorgon. Är trött på det mesta här hemma. Kladdkaka-time nu! TJINGELING!
Hoppas alla hade en härlig valborgsmässoafton!

image139

RSS 2.0