en tis dag

Åkte till skolan supertidigt imorse för att ha foto/video! Sen sov jag mest, vaknade utav en Anis-puss (<3) på kinden. Gick till Viking där vi lunchade med Elias mfl. Han är sjuk! Riktigt :D
Sen skrev jag ett äckelprov, men jag behåller lugnet. Naglarna är fixade och dansen avklarad. Nu ska jag värma mig en eller två koppar te och bara mysa och skita i det mesta.


hohohej

Lördagkvällen @ Johannes var trevlig. Lite korv över det. Tänka sig, jag var inte rädd för hunden Morris, vi blev ganska bra vänner tillochmed förutom morrandet. När klockan blev mycket var det bara jag & Johannes kvar (väntade på Anis), ett ypperligt tillfälle att snacka bal , spela gitarr & dricka grönt te!! Vi kom fram till massor, vi ska fråga Ho, Ann, Trång & Jessica. MUMS. Det kommer bli great!

     


Jag har ångest idag, fuckelifuck.

partyallthetime

Gårkvällen var mysig hos Backis :) pimplade vin och diskuterade topp 3 toapapper. Tummen upp för det. Kommer bilder imorgon eller något.

Kom precis ut ur duschen, nästa mål är Johannes. kulkul! Och imorgon är det jobb, p.s. i love you, träning, träning 

TJA

malmö/kstd

Gör mig i ordning inför dagens aktiviteter. Det blir antingen Malmö eller Kristianstad med Elin. Jag hoppas på malmö! Ska lämna tillbaka ett par stövlar och även köpa något att ha på mig tror jag.

Igårkväll/natt filade jag ned mina naglar mer än halva längden, det resulterade i att högra fuckyou-fingrets gelé åkte av. SMIDIGT Maja! Så nu ser den helt fuckad ut. Får fixa de på måndag.

HAJDÅ, IKVÄLL ÄR DE FEEEST


balklänning

mamma tycker jag ska ha denna på balen
jag blev också lite förtjust



heeelg

Nu är det helg för mig :) men ska ändå till skolan en sväng imorgon och skissa på mitt hus tor jag. Och sedan till Kristianstad med tjejerna!
Ska snart iväg och dansa lite till Queen. Sen hem och kolla Idol. Är tyvärr inte alls sugen på dans idag.
Imorgon ska jag även på inflyttningsfest @ Petra, ska bli trevligt. Och lördagen har jag tyvärr, elin&anna♥, prioriterat jobbet. Så jag ska hem till Johannes ett slag på kvällen :)
En kopp kaffe med mamma nu innan jobbet. blä, orkar inte.



Och förresten mår jag bra nu, iallafall bättre än för någon vecka sedan.
Om allt inte blir som jag tänkt eller vill ordnar sig allt någon gång.
Går ju för herrejesus sista året på gymnasiet, sista året som fri. haha (låter fel)
Och sen har jag världens bästa vänner & familj
Ibland säger folk dumma saker, men jag har slutat ta åt mig så jävla mycket.
TJA :D

3/4

Nu har jag gått tre utav fyra dagar i skolan. Är ledig på fredagar i 3 veckor framöver :) ska ha 12 lektioner totalt på 2 veckor, jag är nöööjd. Dock ska jag vara klar med min egendesignade chokladask, ska ha börjat på min ljuspunkt och förmodligen skissat massa mer på mitt hus i arkitekturen.

På fredag är det inflyttningsfest @ Backlund. Det ska bli kanonkul verkligen, hoppas bara hon frisknar till lite den stackarn. En vinare kommer sitta bra till de.
På lördag vet jag inte hur det blir, kanske kan följa med elin upp till stugan på kräftskiva, men då pajas jobbet. Får tänka över det lite..

Idag firar min mur & far 20 år som gifta. Congrats och heja. Så jag myser till det här hemma med middag & Idol medans dem är nere på österlen och myser.
Och ja.. jag kollar på KÄRLEKSAGENTERNA nu. Ett sött barnprogram med förjävliga ungar som programledare. öööööööööööööh
HAJDÅ
JAG MUR & FAR

bloggare 4life

Har fått klagomål över min uppdatering i bloggen!! Skärpning. Tyvärr har jag inget roligt att berätta, min helg har varit ganska kass! Jag har bara varit hemma med familjen, ganska skönt iochförsig. Sen har jag även dansat en massa.

Gårdagen spenderade jag mest med Petra, liksom nästa söndag. Då ska vi kolla P.S I love you och gråta en skvätt innan ledardansen,då vi ska vara väldigt sårbara, eller man blir sårbar när man lyssnar på låten. New York med Melissa Horn.

Missade bussen idag så är fast här till klockan 1. Ska plocka undan på mitt rum & fixa ihop lite käk innan dess.





Oooch, idag har jag matchat nagellack med kläder. Det betyder att jag lägger upp dagens outfit. HE


YEAAA jag känner mig som en riktig bloggare, kolla mina kläder och min nya snygga fjärrkontroll.


en tors dag

lektion till 9.20.. stannade till 15.40, målade mitt hjärta brunt var de enda jag gjorde!
fikade med Elin & Tim, var präst.
käkade på Infinity
jobbade
kollade på idol, som borde dödas. EMIL SKULLE GÅTT VIDARE
och nu är det sovdags.

KRÄKS PÅ ALLA FÖR ÄCKLIGA PAR. TYP DEM SOM VI ÅKTE TILL TURKIET MED, DÖÖÖÖÖÖÖÖD ÅT ER
heee


Idol

Självklart har jag suttit bänkad framför Idol även denna kväll.
LOL på den lila jackan
HEJA den gamla finnen, han var grym!
LOVE långa-håret killen (blir man förvånad?), sjöng han bra btw?

Imorgon måste ALLA  kolla för då är det Emils tur att döda juryn. Han är kanon och borde vinna hela skiten!

Jag säger tack och hej redan nu, för ikväll är Maja en ledsen Maja.
(majsen går lös på pedro, MOOOOMS)


bling

Hej och hallå, jag blev lite sjuk efter helgens skojigheter så har varit sjukanmäld nu i två dagar. Känner mig bättre ikväll men går på alvedon..

Igårkväll frågade JAG äntligen en man om dejt till balen. Fick nämligen höra att även han var för feg för att fråga mig så jag kände mig nästan lite tvingad om det skulle bli något överhuvudtaget, och självklart svarade han JA! Han är sugen på att lära sig dansa och har själv uttryckt sig typ "vi kommer vara kungar på balen".. Kung och kung, jag är hellre drottning, men whatever.
Råkade nyss gå in och googla lite balklänningar och OJOJ vad sugen jag blev. Se själva:


Snygg svart & guldig klänning med ryggurringning. (som nästan är ett krav för mig)
(Bara 2100 kr (!))


Klänningen ovan i detta mönstret. LOVE!



Paris Hiltons väldigt taighta klänning sitter snyggt och har en urläcker rosa färg
(2800 kr)

Läcker färg, dock inte snygg upptill, enligt mig. Snyggt med släp, kanske too much för lilla Hässleholm?
(1495 kr)



Woho, snygg! Dock är nog rosetten i största laget
(1495 kr)



Det hade faktiskt varit snyggt att ha en enkel lila klänning som Natascha Beddingfield
(2400 kr)

helg, luuuve it

fredagens matlagning med Elin, Sara & Linn blev lyckat :) fläskfilé, smarrig potatisgratäng & sallat. Till efterrätt gjorde vi onyttig marängswiss och bara krängde! Jag hade en mysig & lugn kväll, tack tjejer ♥

Lördagen började med jobb på Tekniskan, det gick bra, men guud så ouppfostrade barn det finns! Efter lektionen kom Petra och vi gick igenom dansen till våra söndagsbarn, de ska dansa till en remix av Måns Zelmerlövs 'miss america', cute! Jag och Petra gick sedan en sväng på stan systemade & köpte korv. Petra cyklade hem till sin för tillfället sambo Emilie och jag gick upp till Malin och fixade till naglarna, mah, mina naglar växer för fort!

På kvällen tänkte jag ta det lugnt och kanske träffa Elin en liten stund, ta en fika och feta oss. Men ändrade planer, självklart! Det blev lite tjejpartaj @ Petra innan Björket. Hela kvällen var bra! Förutom att jag betalade 90 kr, medans de andra hann in när det kostade 10 ynka kr. Men jag blev bjuden på dricka i baren så jag är nöjd ändå. Sen sov jag hos Emma :)



Idag, söndag, har jag jobbat kl 12 på Hässleholmsgården med Petra och sedan bara suttit, blä. Ska iallafall käka nu, sen plugga och sen träna!

JAG GILLAR MITT LIV, DOCK SAKNAS YATZY

Torsdag

Hoho, idag har jag mest gått i skolan, sovit två timmar och sedan jobbat som danstränare. Krafterna tar helt slut på förmiddagen, så eftermiddagrna spenderas nästan bara i sängen. Hade behövt plugga all världens huvudstäder idag men har inte ens varit inne på webstödet 'Seterra'. Får bli lite plugg efter uppdateringen.



I helgen blir det matlagning med söta vänner @ Elin. Vet inte vilka vi blir, om det kommer några män eller inte. Whatever, bara mina favvistjejer är med <3
På lördag ska jag upp och jobba på Tekniskan huhu. Måste göra en liten dans till dess.
Och på söndag ska jag först jobba och sen dansa själv :) Jag viger verkligen mina helger åt dansen framöver. Måste hinna plugga med :S

Sen återkommer hela tiden ämnet baldejt i vår klass, jag blir galen. Äh, om ingen frågar mig så får de va! och kräsen är jag... har mina 4 eller 5 kandidater. Klassfotot kom idag btw.  ÖÖHHÖHÖHÖHHÖÖHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!

Back on track

Sött att jag fortfarande har en massa läsare varje dag fast jag inte bloggat sedan runt den 20e Augusti. Anledningen har dels varit att jag inte orkat, dels inte haft tid och dels glömt bort det helt. Men nu är jag som sagt back on track :)

Turkietresan var superbra med mina babes, vi hade uppemot 40 grader i luften och 30 i skuggan, så en aning för varmt var det faktiskt. Men vi klarade oss genom att duscha i strand-duschen och ligga vid poolkanten. Klarade oss kanske inte var rätt ord, alla tre blev sjuka. Min förkylning pga AC:n började tidigt och jag hade ingen matlust på hela veckan, hade även feberfrossa en galen natt. De andra två blev magsjuka, spydde och mådde illa. Men utöver det hade vi en kanonvecka!
Jag märkte dock igårkväll att jag har börjat fjälla.. inte stora partier utan helt fläckigt på överarmarna, SNYGGT! Ser ut som ett djur typ.

SARA OCH JAG I POOLEN


ALLA TRE PÅ TURKISKT SPA


FÖRE UTGÅNG

RSS 2.0