kör bil

Nu ska jag köra till stan för att käka middag på Harrys med de tre ensamstående mammorna Lena, Lotti & Anette, deras tre små 12åringar och Joel. Senare kör jag till Emsa för att pussa på mina fina vänner. Bra helg.

Och svar ja... jag har kört bil nu.
Kan inga vägskyltar eller regler längre, jag bara kör. På höger sida tom

SWEDEN

NU är jag hemma i Sverige!
Eller rättare sagt, igår 21:30 anlände jag till mitt hus i lilla Tormestorp.
Dock var gårdagen den jävligaste dagen på länge. Missade flyget i Budapest så vi fick åka till Frankfurt och byta där istället. besökt 4 olika länder igår, utan nöje! Tur att Ewa, Cissi & Sandra var med. När vi kom fram till Arlanda hade varken Sandras eller Cissis bagage kommit fram vilket gjorde dagen ännu värre. och mitt bajståg hem vart såklart försenat. Men jag kom hem till slut och fick äta min favoriträtt tillsammans med min söta lilla familj (minus agnes), därefter somnade jag på 1 sekund i min ovanligt mjuka säng.

Idag har jag gått runt i huset och upptäckt det på nytt. 2 rum är renoverade sedan jag flyttade till Cypern och kylen är full... Nu sitter jag och kollar på gårdagens avsnitt av Bonde söker Fru. Och imorgon 05:45 kommer Mimmi och hämtar upp mig för att köra mig och henne till Växjö där hon förhoppningsvis får skriva tentan hon glömt att anmäla sig till. Och jag kan du överraska farmor & farfar.

Nu måste jag gå till sängs, ska väl upp om 5 h.
Godur nattur, vi hörs imorgen.

är fortfarande sliten från jävulsresan

imorgon åker vi hem

Nu har jag, cissi & ewa avslutat vårat slit på Grecian Park Hotel.
Imorgonnatt far vi hem... jaha?
blandade känslor, verkligen!


men det ska bli galet skönt att komma hem, till familj & vänner.
ska pussa ihjäl bebisen när jag kommer hem på onsdag.

nästa uppdatering lär bli hemma i kalla sverige.
med min härliga utväxt (som ska fixas av min favoritpettsie snarast)

1 week

Min sista lediga dag idag, känns lite sorgligt.
Vilket betydde sista dagen på stranden, sista chansen att få lite färg innan hemfärd.
(kommer försvinna innan tisdag)
Nu ska jag jobba ons,tors,fre,lör & sön. Sedan packa och fixa med papper och pengar mån & tis. På tisdagkväll vid 12-tiden kommer en buss och hämtar upp mig, Ewa & Cissi + polackerna. Och 09.15 landar vi på Arlanda. X2000-tåg direkt från Arlanda-Hässleholm. 16:02 rullar tåget in på Hässleholms perrong där far står och väntar på mig.


bebisen kommer sakna mig, vi deppar lite.mama, i'm coming home

blev lite skadad för livet idag, usch, inget jag vill gå in på.
sedan sist jag skrev har det Robert flyttat in här, trevligt. Förutom att hans högtalare skakar hela huset när man försöker sova m.m. Nu är det totalt 7 jobbdagar kvar här, 1 ledig dag och 2 packdagar. Mama i'm coming home!


nu ska jag sova gott och drömma om hur fantastiskt mitt liv är.
lever för onsdag

bebisen ligger i mitt knä och sover i vanlig ordning och jag sitter här i jeans & adidasjacka, i icke vanlig ordning. FY vad kallt här är nu. Men har kollat på väderprognosen och det ska bli som vanligt på tisdag igen, alltså 30-35 grader.

På onsdag är jag, Ewelina & Cissi lediga. Då ska vi fara till Callisto och käka hotellfrukost + hänga vid poolen, så himla underbart. Det är onsdag jag lever för nu.


JAG håller i vår kattbebis


favoritlåten/videon ikväll


BACK ON TRACK. skvaller mm

Jag börjar med att säga att jag är mycket ledsen och ber så hemskt mycket om ursäkt, mest till mig själv.
För ca 6-7 månader sedan bloggade jag nonstop. Och på något konstigt vis fick jag en hel del läsare, jag kallade dem/er mina anhängare. Men vips flyttade jag till Cypern och blev tråkig... för lat... semestrar, kanske ni tror. Men så är inte fallet! Jag sliter här nere ska ni veta, som en liten gnu. 6 dagar i veckan, 9 h om dagen i hettan. Och när den lediga dagen kommer sover man.
Här är lite anledningar till varför jag inte har en blogg att läsa längre, och till varför det är en sensation om besökarantalet sträcker sig lite över 100..

  • bär samma tråkiga vita kläder varje dag --> no outfit
  • här finns inga klädesaffärer i närheter --> inga nya köp
  • jag hänger inte med några vänner då vi alla jobbar olika arbetstider --> inget skvaller
  • killar.. finns det gott om här nere, tyvärr tror jag att jag har blivit för tråkig för att dela med mig av allt sånt trams här.
  • fest och alkohol har det blivit en hel del för mig här nere. Jag har väl 1000 foton att dela med mig av, senare. När det gäller party känns det som att foton säger mer än ord.


jag testar så smått igen, mjukstart:

  • lägger upp en outfitbild längst ned
  • mitt nyaste köp var en vit klocka.
  • skvaller, jag blev nästan sparkad i söndags på min lediga dag pga en Facebookstatus
  • killar.. som sagt det finns gott om killar men tyvärr är det inte någon sådan jag letar efter. Jag vill och ska ha en man. När kvittar, imorgon eller om 10 år, fine. Bara han är en man. Har mött för många pojkar i mitt liv och här nere kändes det ett tag som att jag fann en man. En man från England, som hade sin egen firma här med två kompisar, egen lägenhet, egen bil, egen båt, lots of money och en himla charmig dialekt. Dock ingen jag hade tänkt spendera mitt liv med. Men en människa att umgås med. Men det var kul så länge det varade. Nu tar jag en paus for a while.
  • kan ge er en partybild under en av mina outfits.

outfit från plindio:

klänning: ewelinas
bikini: ewelinas
ansikte: fult


... och där fick ni partybilden as well.bye bye from your favouriteblogger. xo xo poss puss pöss


finbesök

förresten så har Pettsie varit här. det var bra, himla bra!
och om 25 dagar far vi hem, jag, ewa-lena & cissi.
så jäkla bra och så jäkla sorgligt


RSS 2.0