Torsdagsmys med Eric&Maja







owls

Snygga stilrena smycken från jfr.se











precis som Amanda Schulman & Martha Stewart



Hej vänner, kul dag @ work om man säger så.
Världslite post och världsbäst arbetskamrat (mimmi).
Jag & Bojjan snackade lite polski och hon berättade lite smått om hennes flytt till Sverige som hon gjorde pga kärleken, sweet. Efteråt satt såklart jag & Mimmi kvar och pyntade våra fina lappar och lekte Martha Stewart som vi sedan hängde upp på Tonys dörr :) hoppas han blir gladis imorgon!

Hann städa lite på mitt rum innan jag for till m&m så nu ska jag bara ta det lilla lugna och låta mig internetinspireras, precis som Amanda Schulman.

1 grej jag stör mig på idag: folk som både skriver & pratar hemsk göingska.. såsom; redigt, lia bra, daj, maj, naj, jau.. osv. Ni får lov att dö :)


Mimmi idag "puu juuuubbbb"

Jobbfri morgon

hihiiii, skön morgon utan jobb!
Sov till 11 (!) och har nu fixat god frukost & gott kaffe, detta blir en bra dag!
Om en stund kör jag till mormor&morfar för lunch.

Jobb i afton i ca 2 h sedan kommer min man.För längesedan jag pussade på honom!!

sommarskor

Det var längesedan jag tränade och det märktes, 1½ vecka sedan sist!
Nu har jag lagat lite kvällsmat och ska faktiskt gå och "göra vid mig" som Eric säger, knäppis! Imorgonkväll kommer LillEric och vi firar helg ihop. Båda två är i princip lediga på fredag och det behöver vi fira!


döööööör, sånahär skor får mig att längta till sommarn lite extra


Blogglunch

Det blev ingen lunchis hos mormor&morfar idag, körde hem istället och läser igenom viktiga bloggar som jag har missat att läsa på ett tag. Kör på mormor&morfarlunch imorgon istället. Ska iväg och jobba igen om 30 min och sedan försöka hinna med ett träningspass efteråt.

Frågan är om man hinner med coffee?

Farväl.

Nu kör jag hem till min Eric.
Imorgon blir det 2passjobb & lunchis hos mormor&morfar.
Lär komma en liten uppdatering under hans timlånga dusch :)



Ny laddare

Nu har jag jobbat klart och köpt mig en onödigt dyr ny laddare till min laptop. Känner mig lite handikappad utan den. Uppdaterar mer när jag kommer hem!

Räkningskväll

Läggdags, har precis betalat alla räkningar som jag ska denna månad (skönt). Imorgon blir det säkert lite jobb, shopping av laddare till min dator som gick sönder idag (!) och sedan Ericmys på kvällen. Brabra!


nyår10/11 - vad man kan förändras på 3 månader!

Helgen i bilder

Några fler foton ifrån helgen i Kalmar.
Nu ska jag & Mimmi ut och gå i det fina vårvädret :)











2 av 100 foton

Har en liten lunchpaus hemma mellan jobben och ska köra iväg till Annsie som är hemma från Oslo några dagar, det snackades om våfflisar? hi hi. Passar på att lägga upp 2 av 100 foton från helgen, föreställande min vackra man & lilla Harry.




Fantastisk helg

Godkväll tjejer & killar! Jag och Eric har haft en fantastisk helg uppe i Kalmar. Passning av Erics bror Johans hund Harry, shopping, kärlek, god mat gott vin och ännu mer kärlek! Jag köpte mig även en ny blixt till min systemkamera så imorgon blir det massor med foton från Kalmar och foton på vad jag har inhandlat. Måste sova, är helt slut! Godnatt från mig

Kalmar

Efter en skön natt här i Kalmar har Eric varit ute och kissat Harry och jag plockat fram frukost, nu ska vi duscha oss och sedan köra in till city för lite Kalmarshopping. Eric är söt.


Tandläkarn

Har nu jobbat klart för idag och gått en sväng på stan med Eric @ Henkis! Lunch för dem och tandläkarn för min del nu. Efteråt kör vi upp till Kalmar där vi ska passa hund, köpa blixt och mysa. Hoppas ni lever och sånt, det gör jag :)

Nu jäklar!

hihi, ska köpa ny blixt till systemkameran i helgen, nu jäklar ska ni få se på grejer!

kompis

LUGNA ER

LUGNA ER!!
Jag hann inte blogga igår under Erics dusch då jag & Kerstin fastnade framför tvn.
Dagen började dock sämst med en försovning, vaknade 08:50 av mig själv, skulle vaknat 1 h tidigare, fasken. Fick trycka gasen i botten i min lilla Golf så jag hann i tid. Gick en helt ny postrunda och blev sedan tillfrågad om jag kunde jobba eftermiddagen, såklart!

På lunchen träffade jag Linnea, åt oss ganska mätta på Chiccosallad. Efter jobbet runt 19 träffade jag fyra andra vackra kvinnor som jag har suttit på Infinity med till nyss.... jäävligt munter servitris!


vi roar oss ganska lätt.

Farvälmiddag imorgon

Imorgon blir det jobb på förmiddagen och på kvällen verkar det som jag får skippa träningen igen då vi blir några tjejer som ska ut och käka och säga farväl till lilla Sarling som far till Kina och stannar där fram till mitten av maj. Giltlig anledning! Det blir trevligt :)

Nej, nu kör jag och hämtar upp min man och firar tisdag i Tyringe.
Kan hända att det blir en uppdatering under hans dagliga duschning (som varar i 1 h)


Party Rock Anthem

Låten som sitter fast i min lilla hjärna om eftermiddagarna:
(efter att ha hört den 835 ggr under förmiddagens brevbäring)

söt video, BTW (kolla hela)!


Fixar systemkameran för er skull!


Försöker äntligen ta tag i att fixa min systemkamera!
Den inbyggda blixten gick sönder efter bara någon vecka så den är ganska oanvändbar för tillfället. Har läst runt lite på internet nu och hittat vad för typ av blixt jag behöver, kommer gå på ca 1000 kr. Men det är det väl värt? Så jag kan få upp lite bättre bilder här på bloggen bl.a. Borde egentligen fått sponsringspengar..... kan man ju tycka, he he.



Sommarplanering

Jäklar hörrni vilket fint väder vi har haft det idag :)
Det var en fröjd att få reda på att jag skulle köra både B & C-brevbäringen idag (trots katten)

Idag efter jobbet fick jag reda på hur de planerat upp sommaren lite.
Jag får nog 2 veckor ledigt runt midsommar och ska sedan jobba 11-19 pass resten. (samma som bebis, hurra!) sedan får jag kanske även 1 vecka ledigt i månadskiftet mellan juli/augusti, hihi! Tror detta kommer bli brabra :)

Nu ska jag koka mig en kopp kaffe och sätta mig ute i solen en stund.
Nu är det vår på riktigt!

Klant

Min klantiga korvis glömde sin mobil i Max bil efter jobbet.
Både han och jag känner oss lite smått handikappade men som tur är har han ringt mig 2 ggr ikväll. Jag ska nu krypa ner då jobb väntar imorgonbitti. Känns som det blir en lugn jobbvecka!

Fredag jobbar jag iallafall bara fram till 12 då jag har tid hos tandläkaren 12:20 för omlagning av min jäkla tand som aldrig ger sig! Och direkt efter det kör jag & Eric upp till Kalmar för att passa Harry :) Vi stannar fram till söndag.

Imorgon blir det jobb och sedan kör jag hem till min favorit♥


kvällsmat



hey soul sister



Studentklänning

Söt studentklänning
(Bubbleroom, 599 kr)


Kort dag?

Godmorgon!
Nu far jag till jobbet, gissar på en kort dag idag
(hoppas, så jag får åka hem och sova igen)


Godnatt!

Nu ska jag ringa bebisen som har slutat jobba och säga godnatt och sedan sova gott.
Vi hörs imorgon vänner små :)

Fantastisk

Eric, Eric, Eric!
Hur kan du vara så fantastisk?


Läsare

Återigen, kul med så många läsare :)

Hundvaktisar?

Träningspass i stan och nu kollar jag på "världens bästa hotell", så himla fint program. Det blir räkor och plockmat ikväll, yuum!
 
Nu väntar en vecka med jobb, antar jag (?) det var lite tokigt och stressigt i fredags för alla så jag vet inte riktigt hur jobbveckan ser ut. Till helgen ska jag & Eric åka till Kalmar och vara hundvaktisar åt hans bror Johans lilla hund Harry. Spännande då jag är livrädd för djur! Eric har dock lurat i mig att det är en väldigt rar hund.



Svar på Cypernfrågor



Har fått en del frågor angående mina 7 månader på Cypern förra året
, antar att det börjar dra ihop sig till en ny säsong. Kan berätta lite smått om tiden där.

Jag sökte jobbet som servitris på Gracian Park Hotel via arbetsförmedlingen och for på intervju uppe i Stockholm, efter 13 min intervju fick jag direkt reda på att jag var 1 av 300 som fått jobbet. Till slut blev vi 8 st svenskar som åkte ner i början av april.

De första 2 veckorna hölls en servervingskurs på en kinarestaurang av en svensk kvinna. Det hela avslutades med ett "prov" där vi alla 8 blev godkända. Under tiden bodde vi i Gracian Parks personallägenheter, nya fräscha lägenheter.

Efter utbildningen snackade kvinnan som höll i kursen ihop sig med vice manager på hotellet och därefter valde han ut 4 av oss som fick stanna kvar på Grecian Park och vilka 4 som fick börja jobba på Gracian Bay inne i Aiya Napa. Det blev som jag hade bett till gud om kvällen innan. Jag, Ewelina, Ida & Cecilia.

Jag fick reda på att jag skulle börja jobba nere vid stranden på en liten taverna/café medan de andra 3 började på restaurangen på hotellet. Så fortsatte det i några månader. Jag fick sedan en infektion i kroppen och gick med feber i flera veckor, det var svårt att känna av om det bara var värmen eller om det verkligen var feber. När jag fick ögoninfektion för andra gången tog jag mig till sjukhuset och fick stanna hemma i 1 vecka. Därefter började jag uppe på hotellet som minibar-tjej och lite i poolbaren.

Vi var de första skandinaviska tjejer som jobbat på Grecianhotellen. Så de hade oss lite som försökskaniner. Det visade sig efter några veckor att de var mycket nöjda och vi fick förhöjd lön. Dock hade vi sämst lön på hela hotellet, gymnasieelever från Slovakien som var där och hade praktik fick mer pengar än oss. 

Vi fick frukost, lunch och middag varje dag, verkligen inte den bästa och ofta samma mat 2 dagar i rad. Vi jobbade mest med Cyprioter, Slovakier, Littauer & Polacker.

Vi jobbade 6 dagar i veckan och fick reda på schemat varje söndag. Om man hade önskemål kunde man säga till eller byta kollegor emellan. Det var sjukt jobbigt att jobba 6 dagar i veckan i den värmen. Jag trodde att det inte skulle vara några problem då man var PÅ CYPERN i MEDELHAVET! Men det glömde man snabbt bort. Man såg inte den fina semesterorten när man var där nere och slet.. tyvärr! Jag längtade även hem rätt mycket i slutet (har aldrig haft hemlängtan förut).



Nedan kommer några specifika frågor ni har ställt med svar.


Roligt? Roligt vill jag inte säga är det rätta ordet. Vissa stunder var riktigt roliga och jag är så glad över att jag träffade de andra tjejerna.


Jobbigt? Jobbigt var det, 8-9 h jobb om dagen 6 dagar i veckan i medelhavsklimatet var inte uppfriskande. Det var mycket jobb & svett.

Fick man sin lön som man skulle? Lönen fick vi som vi skulle. Dock fick vi sämst lön av all personal (råder er att snacka med vice manager Andreas om lönen innan påbörjat arbete)

Behandlades man bra? Både ja & nej. Cyprioterna är ett speciellt folk. De är väldigt bestämda och faktiskt lite smått snobbiga (iallafall där vi jobbade). Det kändes som att de högst uppsatta såg ganska mycket ner på oss. De hade rätten till det med. Jag är som jag är, jag säger vad jag tycker! Och det uppskattades INTE där. Mig kallade dem in på ett möte på min lediga dag pga en statusuppdatering på min facebooksida. Jag skrev ett internt skämt som handlade om personalen på hotellet. (hoppades nästan på en hemskickning där)
Men gästerna var oftast trevliga, speciellt britterna. Ryssarna är ett skumt folk dock.

Trivdes du? Jag trivdes ihop med de svenska tjejerna!

Mycket hemlängtan? Ovanligt mycket, jag lärde mig att uppskatta min familj & vänner här hemma ännu mer.

God mat? Maten på hotellet var ingen hit, mycket bönor, inälvskött, lamm mm. Vi gick oftast och åt på någon restaurang bredvid lägenheten. Jag som jobbade nere på cafét fick käka där 1-2 ggr om dagen under arbetstid (och min day off).

Räckte pengarna? Pengarna räckte gott och väl. Vi fick 450 eruo i månaden plus dricks. Jag fick ca 150-200 euro i dricks i månaden nere på cafét restaurangpersonalen fick betydligt mindre.

Gick det bra att jobba 6 dagar i veckan? Det gick.. kan man väl säga. Inget jag vill göra igen! (fick ibland 2 days off nere på cafét). Du har rätt till 1,25 dagar ledigt i veckan så om du endast är ledig 1 dag i veckan hela säsongen får du bonuspengar när du åker hem.

Mycket tid till fest? Knappt, om man skulle festa fick det bli kvällen före day off. Och day off hade man inte ofta tillsammans med de andra tjejerna. Om man jobbar uppe i restaurangen slutar man vid 22-23 (man jobbar split), det blir rätt sent.


Hoppas ni har fått veta det ni ville veta. Hör av er igen om ni har fler frågor!


Min pojkvän

Världens bästa pojkvän imorse, jag älskar dig♥


Davids hiss


Bilägare

Hej vänner små!
Har ju inte uppdaterat sedan i fredagskväll då jag for på fest.
Kan iallafall informera er om att det var en himla trevlig kväll.
Tjejerna är verkligen bäst på fest!



Sov i 4 h och for sedan upp till Växjö för att träffa lite släkt och hämta hem min nya sötisbil :) wiho! for hem till Hässleholm snabbt som tusan i min sportisbil och hämtade hem min lilla Eric som hade spelat match. Eric bestämde sig för att bjuda mig på Cats för att fira hur jäkla bra vi är tillsammans. (han är bäst) Blev även placerade vid ett bord bredvid 2 vidriga tjejer. Vi skrattade gott åt det sedan. Jag somnade sedan gott på Erics axel under Shrekfilmen.



Har kört Eric till jobbet nu, stackarn!
Förhoppningsvis blir det träning för min del ikväll.

/bilägare & världens lyckligaste tjej

ugglan & jag festar

Kör på 1mannafest ikväll... tills vidare
jag och min söta uggla :)



Kärleksmums

Skön lunch med god kaka som Sandra har bakat till oss. Nu ska jag till Tyringe och tömma lite lådor. Ikväll ska mamma firas och förhoppningsvis Frida :)

Jag & mitt körkort firar 2 år



Idag firar jag & mitt körkort 2 fina år tillsammans och därmed säger vi adjö till prövotiden. Dessa 2 år firar vi som tidigare sagt med en liten sötisbil till helgen.


Arg-lista

Åh, fan vad arg jag är ikväll!

1. Jag får inte träffa Eric
2.
Jag måste sova själv
3. Mina linser är irriterande
4. Det ska SNÖA imorgon (!)
5. Hinner inte träna denna veckan
6. PMS



Hårt att vara rik

Usch, har betalat räkningar och trams nu.
Det är hårt att vara rik!


Sallad framför Plain Jane

Är nu hemma efter en lite för lång dag på jobbet, har fixat en svinisgod sallad som jag har slängt i mig framför "Plain Jane". Denna afton ska jag spendera framför tvn. Måste även ringa ett samtal angående bilen som ska bli min på lördag :) hihihi.

Imorgon blir det 2 jobbpass sedan kommer min älskling hem till lilla mig, thank god!


Pannkakor & Kissies nya bröst

Sjukt härligt väder idag! Jobbar till 19:30, blir mer updates då. Nu ska jag äta mina pannkakor och kolla in Kissies.se bröstoperation. Hörs vid 20-tiden vänner och ovänner :)

Fantastisk kärlek



TACK för 2 fantastiska månadisar!


Skippa BH:n!


Gick en runda på stan idag och testade några sommarklänningar!
Man blir nästan lite depp av att se sig själv i spegeln (blek & småfet).
Har jobbat i 8 h och ska nu hoppa in i duschen!

Måste bara poängtera en viktig grej angående 1 av klänningarna: klänningen nedan MÅSTE ni kurvlösa små flickor skippa! Har sett för många fall då bröstlösa tjejer har på sig liknande! (usch) 


..och för guds skull, skippa BH:n!
 


2 månader

Fint att det idag är 2 månader sedan jag och Eric ingick förhållandeskap i Malmö på Elite Savoy Hotel<3 kärlekar dig min fantastiska man!

19:30

Kass uppdatering, slutar 19:30 ikväll så ni får vänta till dess. TJA

Heldag

Nu är jag påväg till jobbet. Det blir en heldag idag istället för 2 pass! Efter jobbet far jag till lilleric <3

Lämnad

Nu ska jag hänga upp mina jobbkläder på tork sedan sova.
Det blir jobb 11:30 imorgon då jag ska läras upp på något nytt.

Godnatt, har en dålig kväll. Jag blir lämnad i höst!

vi är bäst i världen

Saknar min bebis, vi är bäst i världen. Lite tröttis igår

viktuppgång

Jag efter middag hos mormor&morfar idag, blev en del grädde:


Bilköp

Ska köpa bil till helgen!
En söt liten svart golf blir det nog :)


söta helgbilder


Cats med fina vänner


Hos Robin



Min underbara pojkvän

Här var det helg!

Godkväll vänner små! Förlåt för dålig uppdatering i helgen men jag har haft fullt upp. I fredags jobbade jag och Mimmi till 18 och mötte sedan upp Svenne & Madicken på Cats vid 21. God middag i trevligt sällskap! Vi förflyttade oss sedan till Robins place där vi drack en del innan vi gick till Harrys. Tänker inte kommentera Harrysbesöket, som vanligt och med hets i kön.. Jag börjar bli för gammal för sånt där nu. Efter stängning åkte jag hem till min fina pojkvän. Lördagen spenderade jag med Ebba & Eric, vi lagade mat och kollade melodifestivalen och idag har vi hängt hos mormor&morfar. Nu väntar jag på min skjuts från träningen, lägger upp bilder mm när jag kommer hem!

Myslördag med min man


Mimmi 21 år

Ikväll ska jag och mina underbara vänninor till Cats och fira Mimmis 21årsdag.
Stackarn blir lite gamlis. Först ska jag & Mimmi jobba några timmar.

Imorgon far föräldrarna upp till Göteborg för lite Robert Gustavsson och lämnar mig, Ebba & Eric kvar här hemma. Myslördag med mian 2 bebisar♥


Nu kommer min man och viasar upp sin nya frisyris :)


T3B

Åh, träffade på min kära goda vän Johan Kinning på stationen. Han skulle fara hem till sin sjukt snygga flickvän (min bästa vän) Madicken. Saknar min gamla klass då och då, hade varit kul att veta vad dem alla små idioterna sysslar med. Nog om det, nu ska jag pussa på min bebis!

Mer än mig

Godafton mina vänner & ovänner! Har nu slutat jobba och beger mig upp mot hemmakväll för lite gott till mig och min fantastiska man! Ikväll ska han få mer än bara mig :) det är faktiskt hans fredag! Vi snakkes senare.

mina 2 bebisar mår bättre

Efter en god lunch hemma i mitt varma hus ska jag nu ut i regnet igen och jobba. Man blir på riktigt depp av detta vädret, men att mina 2 bebisar mår bättre idag väger upp det. Den ena kramar jag om nu och den andra pussar jag på ikväll!
 


Ni är otroliga

Ni är ju otroliga! Nu ska jag hem en sväng och äta , sedan blir det jobb och Eric :)

Äckligt väder

Godmorgon!
Riktigt äckligt väder idag, usch!

Det blir 2 pass idag, och verkligen ingen 4,5 h-lunch ute i solen.


Vi hörs imorgon

Nej nu ska jag sova gott i min lilla bädd.
Ska bara ringa min man först och snickesnacka lite.


Vi hörs imorgon♥

Header

Usch, började fixa med min header för 30 min sedan, nu får det se ut som det gör för nu blir det köttarträning! Ciao!

Alex - sosse (?)

En sak som har gjort mig ganska upprörd de senaste dagarna är att Alex Schulman påstår sig från ingenstans att vara sosse...... SOSSE?! jag vet inte riktigt hur jag ska kommentera detta så väljer att avstå.


vi behöver prata!

sömn eller kaffe?

Nu är jag supertrött, syns?
Sömn eller kaffe, kaffe eller sömn?

Sjukisbebisar

Min lilla korv ringde mig nyss och berättade att han var tvungen att gå hem från jobbet pga lite sjukisdomis, stackars :( Nu har jag 2 bebisar att ta hand om!

Världens sötaste sjukisbebis imorse


Förlåt

Förlåt! Hundratals har redan varit och kikat in i bloggen idag och jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Igårkväll kom min vackra man hem till mig, brukar avstå från att blogga då. Jag började 9 och han 10 så vi följdes åt! Nu har jag jobbat klart och är påväg hem med en Subway-macka till min lilla bebissjukling där hemma, 39,3 grader har hon nu stackarn. Ikväll blir det troligtvis träning och kanske fotboll på Zuperbowl!

Tobbe lämnar - jag gråter

Sådärja, slut på min 4,5 h-lunch. Den har varit mycket avkopplande med sömn under en filt på uteplatsen och tyvärr råkade jag klicka in mig på bigbrother.se... Jag grät när Tobbe berättade att han var tvungen att lämna :( nog om det, nu är jag tillbaka på jobbet och ska stanna här till min älskling kommer, som jag saknar honom <3

Fettodag

Godmorgon på er! Nu ska det jobbas lite sen hem och äta semlis på denna fettodag :)

nolife.com

he he, .. nolife.com


Varning för äckligt foto!

Kollade igenom lite Cypernfoton tidigare och hittade några på min ögoninfektion jag fick 2 gånger. Riktigt äckligt och jag minns verkligen hur hemskt det var. Åkte till sjukhuset nästan blind med tårande ögen, kändes som sand under ögonlockarna. Tur att jag smittade Ewelina så vi var hemma tillsammans :)



om ni inte vill kräkas så gå ej längre ned på sidan.











he he he he


Tobias har lämnat BB

Jävla skit att Tobias lämnade BB-huset!!
Nu ska jag inte kolla mer, han var den enda normala där inne!


Jag äger er

Hej små korvar!
Åååh vad jag älskar att min blogg är störst och att ni är minst och att ni inte kan låta bli att klicka in här. Jag äger er, helt enkelt.
Är hemma på min 2 timmarslunch och klappar på bebisen som är sjuk.
Idag har jag även lämnat in min jobblapp gällande april-oktober. Bad om 2 veckor ledigt i sommar!


åh, kvällen då jag träffade Eric & fick min första puss♥
(till ljudet av en hemskt pinsam, tjutande tjej. ha ha)

Reklam

Fy vad ni ska få mycket reklam idag Hässleholm!

Godur Nattur

Nu är det sovdags, ska bara försöka få tag på min lilla gris först.


Godur Nattur


Gympapass & Solsidan

Skönt gympapass & efter det Solsidan, bra söndag!
Stackars pappsen hade skit-skidor & tennisarm under Vasaloppet, dock tjusig målgest.

Imorgon blir det jobb X 2 i vanlig ordning.

Nu ska jag frossa i f-f-fashion.


ny tatuering

Nu går jag i tatueringstankar - igen.
Jag gjorde ju min första på Cypern i somras som jag är väldigt glad över. 
"Min Familj" på grekiska.

Nu ska jag snart göra en ny, dock får det inte vara så impulsivt som jag har lätt för att vara annars. Inget jäkla M (för Maja) inringat i ett hjärta på handleden, ordspråk som alla använder sig av, kinatecken på ryggen eller liknande. Då kan man likabra låta bli!


Just nu går jag i fjäder & uggle-tankar...

Vi lever som Schulman



Nedan följer ett inlägg från Alex Schulmans blogg om hans vackra fru Amanda.. När jag läste det slog det mig att sådär brukar mina och Erics kvällar se ut, ganska ofta.. (minus Charlie)



Sen ligger vi och myser i soffan framför teven och det brukar väl ta en kvart eller så. Då hör jag hur Amandas andning blir tyngre. Jag har blivit mycket skicklig på att upptäcka att Amanda sover. Trots att jag inte ser hennes ansikte så kan jag KÄNNA hur hon klipper med ögonen, hur hon långsamt rör sig mot sömnen. Jag väcker henne genom att skaka henne lite lätt.


“Somnade du”, frågar jag.
“Somnade? Nej, nej”, säger hon yrvaket och jag tror faktiskt att hon på riktigt TROR att hon lurat mig. Sen ligger vi sådär en stund, någon minut eller två, och så somnar hon igen. Då är kvällen över. Jag väcker henne igen. Viskande föreslår jag att vi ska borsta tänderna, hon nickar och jag ser hur hela hon är skamfylld av detta nederlag och hon lommar iväg i tystnad mot badrummet, borstar sina tänder och efter en 30 sekunder ligger hon i sängen och sover. Jag går runt och släcker lamporna och kryper ner i sängen. Hon andas tungt, Charlie ligger bredvid. Efter en stund synkriniseras deras andningar. Det tycker jag är väldigt fint. Sen somnar jag och jag gör det lycklig, för jag är så glad att jag har Amanda och Charlie i mitt liv.


Skidor

Hej vänner.
Sitter hemma framför tvn med min söta mor & lillasyster och kollar på 5-milen + följer pappa i mobilen/datorn på hans Vasaloppsrunda. Så duktig han är, snart är han i målis :)

Gårkvällen hos Pettsie var supermysig & god, vid halv 12-tiden körde jag kvinnorna till tåget och for sedan hem till min man för lite mys & sömn. Nu är jag som sagt hemma och hatar Northug litegrann..... lite för cool kille, typisk norrman (som jag minns det)



Avskedsmiddag

Hos min favoritpetra på avskedsmiddag/fest. Övriga sällskapet ska vidare till Kristianstad, det blir dock en vit helgis för mig. Kommer sakna Pettsie som flyttar till London på måndag :(

Zara.se

Eric är i Malmö med sina vänner, det är ju lördag för honom idag.
Blev också sjukt sugen på att åka dit när jag klickade mig in på Zaras hemsida, he he..


Skid-VM

Goddag, sitter nu framför Skid-VM med pappa far (som om någon timme åker upp till Mora för att åka Vasaloppet) och kollar herrstafetten. hi, Sverige leder :) Ska om en stund tillbaka till posten och fika fredags/hejdå-fika som Petra har fixat, det är hennes sista dag idag, buhu. Efter jobbet åker jag till världens bästa Bebis och firar helg :) (vit helg).


gulligt fynd

Idag har jag mestadels jobbat och kollat BB.
Roza är nog den störigaste i huset just nu.
Och Tobias är helt klart skönast!

fynd under jobbtid, gulligt:

Godnatt favoriter

Nu har jag lagt mig för att sova, har även sagt godnatt till min man i vanlig ordning! Imorgon blir det 2-pass-jobb sedan kommer min man och sällskapar mig <3 Godnatt favoriter

Veckan som gått

Hua, idag har jag jobbat 2 pass och mellan där lunchade & fikade jag med Madicken, himla mysigt! Sedan for jag till träning där jag dog lite smått, men det är bra! Nu ska jag kolla klart på BB sedan somna in för ikväll. Stackars Jessica, hon blir ju psykiskt störd inne i BB-huset.

Foton från veckan som gått:

Carl på Chicco i tisdags


Linnea på Chicco i tisdags


Såhär ser jag ut när jag arbetar 


Madicken på Wokhouse idag

klagande

he he he, pratade nyss med min bebis, han klagade på mitt bloggande så jag ska fixa 1 eller 2 inlägg nu, ska bara duscha :) he

Coffee

Har nu fikat med Linnea, Carl och Sebbe. Kommer foton från dagen later. Nu ska jag hem till min lilla gris :)

RSS 2.0