nageltrix

nu har jag fixat naglarna. och det blev vitt+silvrigt glitter :) nöjd. även Malin som gör naglarna blev nöjd och tog en massa bilder som hon kanske skulle printa ut och skylta med! ikväll blir det bowling (!!!) med sara, elin, timmy, rasse, sorsa, m.fl. frågan är om jag ska vara med. mtp naglarna. Och här har ni dem :)

image53

försovning

försovning

läääget?
har försovit mig och nästa buss går inte förrän 12. hinner endast med en lektion, lite bitter & butter. ska passa på att städa & packa så jag slipper det ikväll. för imorgon bär det av till Göteborg ♥ btw. kan inte bestämma hur jag ska dekorera naglarna i eftermiddag. antingen kommer jag göra något extremfult, eller bangar jag totalt. haha. puss & hejs


såhär ser de ut nu ungefär, väldigt ordinära

image52

nattinatt

image51
GODNATT


 

kvällen har inte varit så händelserik. jag har mest legat i sängen med laptopen & sen nu duschat lite. ska snart krypa ned på rikitgt. mamma har däremot varit aktiv och letat resor till mig, sara, elin & anna :) sötis! imorgon är det kort dag i skolan, slutar 13.20, så gudomligt skönt. Ska dock vara i stan igen 16.30 för att göra vid naglarna hos Malin. den stora frågan är; ska jag ta färgglitter på tipparna? isåfall, vilken färg? funderar på silver blandat med vitt glitter. det återstår att se. på kvällen ska jag inte göra något, städa & plugga faktiskt. har lovat mami.
På lördag åker jag upp till Göteborg! är bjuden på 18års-fest hos Malin<3 som jag saknar dig. ska bli jättekul!
sovdags, Gnite

bebis

Harlow & Nicole
cute

image50

ledsen tisdag

Idag tog jag, saja & elin tag i vårat projektarbete. Kanske lite väl tidigt med tanke på att vi ska vara klara om exakt ett år. Men eftersom ca 85% av vårat arbete måste vara klart efter sista veckan på sommarlovet måste vi jobba ihjäl oss nu i 2an. Men det gör inget, känns som det kommer bli jättekul och intressant. Satte oss ned på madrix efter skolan idag och planerade lite, skrev en inbjudan & enkänt till f.d. deltagare (kan berätta mer om projektet en annan dag btw).
Efter skolan såg jag en härlig film, de hade sex hela tiden & åt bajs mm, faller verkligen mig i smaken! Sedan blev de dans, och som jag hatade vad jag såg i spegeln :( ska ta tag i mitt liv nu. Mår dåligt.
hejduuu :(


måndag

Måndagar brukar för min del vara den värsta dagen i veckan. man är trött efter helgens händelser och vi har lååångt tråkigt schema. engelska B, matte D, håla, svenska B och Kemi A. Slutar därmed 15.35. Och där tog dagen slut typ. Man vill bara hem och sova.

Tack för ikväll Elin, love you long time
image49


 

Men ack, denna måndag har varit riktigt härlig :) hålan bestod av Thai Take Away med Saja & Anna. Sedan blev det en sväng på stan och in på Bjärnors för en latte. Påväg tillbaka till skolan skrattade jag nonstop, donowhy! Och sedan har det bara fortsatt, tog dock en powernap på svenskan när vi kollade på en Isländsk film. Kemin (tråkigasteämnet.se) var faktiskt ovanligt rolig idag, förstod vad ingrid sa och garvattack mot slutet. AVSNUTT!


 

Efter skolan gick jag till gymet och gymmade... inte (a). Nästa gång så! Gick sedan hem till Malin där Elin satt och värmde de sista tipparna under lampan. Sedan var de min tur. En tipp sattes på pga en bruten nagel.

Begav oss sedan till Casablanca. Drack ca 4-5 koppar kaffe. Får se om vi kan somna ikväll. Fick även ett smickrande erbjudande. Men det är en hemlis, tills vidare :)

melodifestivalen

Melodifestivalkväll i Växjö igår. Tyckte ingen var bra, men BWO var lätt bäst! Sångaren ser ut som en ängel i sitt lockigt hår och de andras kläder var sjukt balla. På scen dock. Tur att dem gick vidare. Tyckte även att Patrik Isaksson skulle gå vidare, han kom inte ens vidare till 2:a chansen :S flopp!

BWO

image45


Sämst var nog Caracola, tre jättesöta tjejer, men låten... och dansen ???? usch och fy. De kunde inte röra sig samtidigt som de 'sjöng'. Allt blev stelt. Men en bild får dem, för söta var dem. (när dem stod still och var tysta)

Caracola

image46

Avslutar med att säga att Frida var så sötsöt när hon fick reda på att hon gått vidare :* grattis

fredagsbio

igår var jag & elin på bio :) Morgan Pålsson. Den var riktigt rolig och hade sina stunder. skrattade galet mycket när Morgan träffade på den lilla kattungen och när Morgan och Roger var nedgrävda i öknen, och Morgan sa åt Roger att gömma sig. HAHAHAHAH AHAHAHAHAA HAAHHAAHA HAHAHA. det var roligt!

SE DEN!

image44

fredagkväll

tjabbatjena.
idag har jag inte gjort ett dugg! tråkigt nog hade jag behövt studera en massa, men har såklart inte öppnat böckerna. Ikväll ska jag iallafall hem till Elin och mysa :) har inte träffat annat folk än familjen i princip på hela lovet! Ska bli kulkul. Imorgon åker jag, mamma & pappa upp till Växjö och firar farfar min, och hämtar bebis.
ha en trevlig kväll frrreaks!

Dublintripp

I Söndagsmorse steg familjen upp tidigt och for mot Gbg. Vi åkte ut till en miniflygplats och satte oss på ett flyg som tog oss till soliga Irland. Vi fick nyckeln till våran hyffsat centrala lägenhet och sen kom Agnes :) åt och berättade om vad som hänt där och hemma.

Måndag, Familjen steg upp tidigt och satte oss på en 'Hop on Hop off'-buss. Där fick vi en guidad tur med en typisk Irländsk gubbe. Han sjöng och var lycklig. Vi hoppade av mitt i centrum av den norra delen och började shoppingen. Hittade ett par skor, som jag glömde köpa :S och en tröja. Sen gick vi mot Agnes jobb, 'Lunch!' hette det visst. Ett väldigt litet lunchställe med mycket goda mackor. Sen gick vi till 'Tempel bar' på södra sidan. Pappa & Ebba satte sig på en pub medans jag och mamma fortsatte shoppandet. På kvällen gick Hela familjen ut på en mysig irländsk restaurang. Pappa & Ebba tog en taxi hem och jag, Agnes & mamma satte oss på ett Café.

Tisdag, Jag tog mig en sovmorgon medans m,p & Ebba besökte Guinnessfabriken. Mötte sedan upp dem vid lunchtid på 'Cake-café' och käkade frukost, för min del! Sen ut på stan en runda igen. Denna gången bara jag och mamma. Hittade ett par söta sommarshorts till mig. På kvällen kollade vi in Agnes nya lägenhet och sen åt vi på puben med hennes roomie.

Onsdag, åkte vi hem. Är i Göteborg nu hos min fasters familj. Imorgon åker vi tillbaka till Skåne.

sportlov :)

Tjudeluuu. Är i princip frisk nu, lite snuvig & hostig men inget allvarligt.

Igår blev det lov, typ. Och det firades med lunch på Casablanca mit meine <3. Elin & Sara. På kvällen blev det bio i Helsingborg, Ps..I love you. Faktiskt riktigt bra :) Fick dock ont i högerhanden ett par gånger. (Får det när jag är sårad, ledsen, ser andra ledsna, ja ni fattar grejen?) Efter biomys blev jag skjutsad till Elin och sen vidare till Osberg i Attarp. Kunde blivit kul men allt tog helt plötsligt slut och jag, Elin & Louise stod uppradade utanför kingan. P försökte få in mig, och det gick hyffsat bra. tills Flintistjockisvakten kom! F.U. jag & vakter i hlm går inte ihop så värst bra. Sen åkte vi till Isaac & sen följde stackarn med oss till Elin. SOV-VAKNADE-JOBBADE. Fick en söt kommentar av en 9-årig tjej på jobbet; Du är fin! det gjorde mig lite glad.


image42


I torsdags var det alla ♥ dag.
Fick:
Godis av Elevrådet
Hjärtkaka av Mami
Två kort av Bebis
Blommor på posten (a) av min beundrare

Gav:
Inget!

Ikväll ska jag nog bara chilla, får se om jag åker ut till Ignaberga och festar till det. Tveksamt! Inte för att jag tror att de blir tråkigt. men jag kommer vara grymt tråkig på planet till Dublin imorgon alltså.

PUSSHEJSVEJGREJMEJ

sjukis-cake

När man är sjuklig kan man faktiskt unna sig något smaskigt gott! Alla gillar ju kladdkaka, eller hur? Det går snabbt att slänga ihop, och är jättegott.
Här är receptet:
Ugn: 160 grader
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl vetemjöl
100 g smält smör
4 msk kakao
1½ tsk vaniljsocker
1 kryddmått salt

image41

Blanda alla "torra" ingridienser i en skål och häll sedan i äggen & smöret. Smörj en form och häll ned alt i den. Ställ in den i ugnen i ca 35 minuter. Låt kakan svalna en stund innan den äts upp, så den blir sådär seg. Sen är det bara att frossa, allra helst med en klick vispgrädde på toppen!

gult är vår

image40

Vem klär bäst i den gula vårfärgen av dessa damer?
Rebecca Gayheart , Jessica Biel (får min röst), Paris Hilton, Kate Walsh och Reese Witherspoon

måndag

Lördagskvällen i Tyringe var trevlig. Percy kom och hämtade upp mej hemma och sedan elin & sara i stan. Vi åkte till Tyringe och handlade maat :) Ordinary Tacos blev det, smarrigt. Och sen blev de Guitar Hero resten av kvällen. Ömer & Sara kan jag säga var överlägset bäst.
Söndagen gjorde jag ingen nytta någonstans. Sov lite, åt lite, dansade lite, blev sjuk mycket. Så idag har jag legat i sängen sjukanmäld. Finns inget tråkigare, förutom kemi-lektioner såklart.
Veckan ser väl ut som vanligt, skola, dans, plugg?. Men om jag nu inte blir något friskare, blir väl sängen min bästa vän. Lördag bjuds det dock på fest, Anna & Ecci :) hoppas innerligt att jag kan. Ska nämligen upp tidigt på söndag - Dublin.
TJA


image37 


vadå dans?

danslektion 1, danslektion 2, danslektion 3, årsmöte med showdansgruppen, dusch, städning, tyringe :) PUSSHEJ ♥

fredag

Natur B, Matte D & Form. Sen tog skoldagen slut & jag deckade i min säng :) Har varit en skön hemmakväll ikväll. Rehaba mig lite. Imorgon ska jag, Sara & Elin till Tyringe och laga lite mat. Blir spännande, flipp eller flopp? Egentligen behöver jag lägga ner alla vakna timmar denna helgen åt matteboken & Arn, SYND!
godnatt folks


fuck all matte
image34

Torsdag

Idag har jag & Elin hållt i sgg:n. Vi har stått och delat ut bullar & saft till minifolket och även spelat lite rajtantajtan musik för dem :) Efter skolan gick jag och mötte upp bebis & mamma i stan. Jag köpte silvrigt ordinary armband, guldiga örhängen & en klocka (!!??). När fasiken ska jag använda den liksom. Hää, har den faktiskt på mig vid just detta tillfälle.

den klockan blev det och sådana örhängen var jag ute efter men fann ett par andra balla
  

Efter en trevlig fika med tjejerna bar det hemåt, i typ 30 min. Sedan körde pappa far in mig till stan igen. Där mötte jag upp Elin på stationen och vi gick gemensamt till Malin som fixade mina små naglar, som för övrigt vuxit en jeedrans bra bit nu och blivit gigantiska. Efter två timmar bar det av till Hässleholmsgården för dansa dansa :)
Nu ska jag skriva en liten lapp till mina små dansbarn om vilka tillfällen vi ska dansa och vilka lördagar vi hoppar över. Godnatt från mig :*

så dansa dansa!

image1

Höll i idrotten idag med Ana, skitkul att se alla dansa! Riktigt duktiga var dem med. Mellan sista lektionen & psykologin smet jag & Elin in i dans-salen och körde ytterligare några moves. Har även dansat ikväll. 3 ggr på en dag, määhääää :)))). Och nu funderar även Elin på att börja i Musikalgruppen :DDDDDD. Sovdags nu, men först en liten dusch. Helgen är inte riktigt spikad än, vad jag vet blir det middag med FF på Lördag iallafall <3
haaaajdå

hej vägar

Cyklade till skolan idag, riktigt härligt i vinter/vår - solen! Åt två biffar & gick på 2 lektioner. Efter skolan cyklade jag & sara till TT , trafikteamet, och skrev in oss m.m. Tror jag skrev mitt namn + adress minst 5 gånger. Men nu är de gjort, och det är både jag & sara glada över, liksom mina föräldrar. Cyklade sedan hem, nästan lika härligt som på förmiddagen. Kollar en massa resor till sommarlovet nu :) blir sugen.
Vi ses på vägarna gott folk


image31

thanxi

 gårkvällen var härlig :) tack T2B

   

lördag

Nu har jag haft mina första dans-lektioner för denna terminen. Dem var faktiskt ganska små & söta barnen. Hade 3 grupper. Sen kom Ana och vi hjälptes åt med våran idrottslektion på måndag, hahahaha. Hela T2B ska dansa. sööööött! Ligger hemma i sängen och väntar på att jag ska somna. Kan ske vilken sekund som helst. Måste vila upp mig inför ikväll, klassfest hos Anisbananis<3 sen Björket. Kollade på klockan nu och räknade på fingrarna (som vanligt)! 2 TIMMAR KVAR tills mamma kör in oss, jag är död. Skit i de. natti. miss you

mina gullegrisar :')
image26

Team America

aaaah, derka derka derka.
TOPNOTCH på detta klippet alltså
gnite prinsessor.. & prinsar


RSS 2.0