lätt att fantisera

Godmorgon, nu har familjen åkt till France och jag ska om 40 min ta buss & tåg till Åhus med Elin & Tim. Härliga ljuva sommar <3 Och nu är det endast 24 dagar kvar till Turkey! Det kommer bli helt underbart med mina hjärtan, Elin & Sara. Till något helt annat, min laddare är funnen! Fick ett sms av Lindman (där festen hölls) där det stod att min laddare låg i säkert förvar. Det tackar vi för, inte för att jag har något emot min söta 3310a men den är lite klumpig. Kommer dock sakna snake. Ha en härlig dag, det tänker jag ha!

En bild från i söndags, Malmö


back on track

morsning, jag är tillbaka! SÄLEN Sälen vart great! Kunde dock endast springa 2 av 5 dagar, men kul var det. Om inte Maja följt med hade jag typ avlidit. Vi har bl.a. Sprungit, stekt, varit uppe på hundfjället (jag gick upp), hyrt jacuzzin, käkat massa gott druckit massa gott och vunnit sjätte etappen kan man säga! tack :) Kom hem i fredags kväll efter att ha suttit i bilen totalt ca 8-9 timmar. Innan dess låg min nattsömn på 4 timmar. När vi kom hem tog jag en snabbdusch och begav mig till Hbg direkt där Bob Hund spelade, riktigt bra måste jag säga! Träffade även Elin & Anna :) denna natt sov jag ca 4 timmar. För dagen efter åkte jag, Elin & Anna till Malmö och stekte vid havet. Ubermys. Hem och iväg på fest/middag direkt. Och den natten sov jag faktiskt hela 5 timmar. För Elin skulle tvunget till Åhus (a) . Totalt 13 timmars sömn denna helgen + en massa sol. Gissa om jag är seg i huvudet. Har förresten även fixat naglarna idag, det blev en glittrig blå nyans. Och bilduppladdningen är ur funktion så no pics todaysis. Imorgonbitti åker das familie till Frankrike, Cannes. Och 9 dagar framöver kommer jag vara mer nöjd.

hellu

Det har varit en avkopplande och mysig vecka i Mellby med familjen Gunnarson-Ekström. Vi har spelat golf (jag vann), minigolf (jag vann), Rappakalja (jag & Bosse vann), finns i sjön (jag vann, ibland). Jag & Elin har även fikat med David Batra i Halmstad, kollat den söta bion 'Mamma Mia', fikat ännu lite mer och bara haft semester!

Imorgonbitti klockan 6 åker jag till Sälen. Där blir det orientering, festfestfest, Maja & massa mys. Har faktiskt sett fram emot denna veckan så det ska bli fun.

När jag kommer hem har jag huset för mig själv :*

elinbästis + mej


ännusämre.com

Ae, känns som jag är sämst gällande bloggupdate nu. Tänkte bara berätta kortfattat vad som har hänt de senaste dagarna.

Ons: Åkte till Össjöa med Elin + Marie. Elin körde en bit, och det vart en uplevelse kan man säga ;P När vi kom fram till den söta stugan åt vi lite pizza (a) och rodde sedan ut med båten på sjön. Man blev helt nostalgisk så fint det var där ute.

Tors: Tog vi de luunch vid stugan. Solade, spelade strandtennis, käkade (!), gick barfota på grusvägen och låtsades vara barnen i bullerbyn, HE! Sen åkte vi hem. Men vart endast hemma ett litet slag för sedan blev det golf för hela slanten. Det gick mycket bättre än förväntat för både Elin & mej. Efter golfen bar det av till Kristianstad, en mysig fika blev det där.

Fre: Jag & Elin utnyttjade våra älskade sommarkort & åkte till Båstad där vi käkade, glassade, solade, kollade in folk (!!!). Nästa sommar blir de Båstad för vår del, sjukt. Vi åkte hem på eftermiddagen någon gång efter att ha blivit erbjudna ett rosa trådlöst internet, det enda vi behövde göra var att vara över 18. HA! Där fick han. När vi kom hem var vi snabba på de och det blev fest @ Lindman. Sedan Kristianstad.

Lör: Stannade jag hemma och tog det lugnt.

Sön: Vart jag hemma och pysslade lite, fikade med M&M + kusiner. På kvällen åkte jag & J till Sparrsjön och badade. Otippat varmt i vattnet. En himla massa knott i luften men det var mys. Tack!

Mån (idag): Om en timme kommer Elin m. familj och hämtar mig. Vi ska bo i Mellby i en minivecka. Ska bli mysmys. Nås på mob.

J.Å är galen.

Grillkvällen igår vart mysig. Vi var typ 12 pers @ Martin och hade mys, åt gottis, snackade, hoppade, skrattade. Fick även träffa Sarling som varit iväg i en hel vecka :D happyface. Tyvärr började det ösregna när vi skulle bege oss hemåt.. på cykel och mamsen kunde inte låta mig cykla hela vägen hem så hon kom & hämtade mig och skjutsade även hem SötisAna. Säger som dig, klassfest NU!

Idag har jag varit i Danmark med Mimmi :) fyndade rejält. Köpte 3 bag in boxar California White vin (min favvis!) plus 2 liter av husets vin för 315 sek. Totalt 11 liter vin. Inte ett dåligt pris alltså :) Mimmi körde på det lite starkare som jag för övrigt aktar mig för. Tack för en härlig dag :)

Nu åskar det som bara den här. Lite mysigt när man ligger i sängen och ser hur det blixtrar till utanför, nej sovdags. Nightynight :*


kstad

hej, och hursäkta för min sämsta uppdatering. Helgen har varit härlig. Har varit i Kristianstad både Fre & Lör. Lör var dock 1234752 ggr bättre. Igår (lördag) kom tre söta små damer till mig, Anna, Elin & Louise. Jag hade fixat ihop lite käk så vi slängde i oss de och drack lite hastigt innan bussen skulle gå. Dock vart man tvungen å beställa den en timme i förväg så jag fick ringa en taxi. Vi satte oss på Zekes och beställde in några vinare + orgasm. Det var mysmysmys. Efter det satte jag & Anna oss på någon uteservering hos två män och började småsnacka. det visade sig att dem jobbade där och det vart 23+. HEEEEEEEE (a).

Nu ska jag ta en snabbdusch sedan åka in til stan och grilla med elin & saja + några till. @ martin HEEJ


sämst.com

Hey, sämstaupdate.com! Jag har inte haft tid helt enkelt! Har jobbat hela förra veckan, och i helgen serverade jag Elin & Sara på ett bröllop. Det var faktiskt kul, och gav mycket pengar ;D mums. I måndagskväll åkte jag & Elin till Malmö för att fika, blir så trött på Hässleholm. Inget är öppet och nästan allt folk suger! Så vi plockade fram våra lovely sommarkort och begav oss till Malmö. Hur mysigt som helst, tack babe <3
Igår var det helt plötsligt sommar, så jag & Elin plockade ännu en gång fram våra sommarkort och begav oss denna gång till Åhus :) mys på det. Det blev ganska så sent på dagen, så någon färg blev det inte men det kan kvitta.
Idag följer jag med (eget initiativ) Ebba & Papsen till Kreativum i Karlshamn, det blir nog även lite bad senare på dagen. Sen övernattar vi i Växjö @ farmor & farfar. För imorgon ska vi till något Glasblåsargrejs. Och sen åker jag hem

Helgen är ett stort frågetecken, homealone. yeay


RSS 2.0