majalinn.devote.se

Vi kör en testvecka helt enkelt
ni hittar mig nu på: majalinn.devote.se


devote.se ikväll?

Hej vänner små. Mysig lördagskväll i Tyringe igår, Milanoderby & mys. just nu håller jag på att fixa med min eventuellt nya blogg som jag kommer starta på Devote.se. Jag har kommit fram till att antalet läsare kan kvitta.. Jag bloggar för min egen skull! Dock lite klurigt med ny domän.. pilligt men kul.

Kan hända att jag startar upp den redan idag.

l8r

Nu kör jag och hämtar Eric & Kerstin på stationen , l8r :)


3

Foton från igår:


Min pyttelilla Eric & jag


Jag kör postisbil


Maddie på tåget hem från Kristianstad


devote.se eller blogg.se?

Hej alla glada.
Idag har jag, Ebba & mamma varit på fotoutställning i Hässleholm och gått en runda på stan.. så himla tråkigt, det kommer sällan in nya plagg. Efteråt gick jag & Ebba ut och fotade lite och sedan har jag försökt hjälpa henne med att starta en fotoblogg, devote.se eller blogg.se är frågan just nu. Jag råder henne att välja devote.se, jag själv har funderat på att byta men känns som att jag kommer förlora 1000tals läsare då. Något att fundera över. Och det är inte lönt att fråga här om ni kommer följa med i domänbytet för ni verkar inte veta hur det fungerar att kommentera på denna blogg. hi hi.


Nu ska jag lägga in alla foton från min iPhone & min systemkamera, kommer strax in supernya foton till er. Ge mig någon minut bara.

Nykter & glad

Kom nyss hem efter en fullspäckad dag med Ericmys, jobb och bio i Kristianstad. Uppdaterar med massa nya foton imorgon. Godnatt (älskar att lägga sig nykter och glad en fredag klockan 00)

Till Maja!


RSS 2.0