Vi lever som Schulman



Nedan följer ett inlägg från Alex Schulmans blogg om hans vackra fru Amanda.. När jag läste det slog det mig att sådär brukar mina och Erics kvällar se ut, ganska ofta.. (minus Charlie)



Sen ligger vi och myser i soffan framför teven och det brukar väl ta en kvart eller så. Då hör jag hur Amandas andning blir tyngre. Jag har blivit mycket skicklig på att upptäcka att Amanda sover. Trots att jag inte ser hennes ansikte så kan jag KÄNNA hur hon klipper med ögonen, hur hon långsamt rör sig mot sömnen. Jag väcker henne genom att skaka henne lite lätt.


“Somnade du”, frågar jag.
“Somnade? Nej, nej”, säger hon yrvaket och jag tror faktiskt att hon på riktigt TROR att hon lurat mig. Sen ligger vi sådär en stund, någon minut eller två, och så somnar hon igen. Då är kvällen över. Jag väcker henne igen. Viskande föreslår jag att vi ska borsta tänderna, hon nickar och jag ser hur hela hon är skamfylld av detta nederlag och hon lommar iväg i tystnad mot badrummet, borstar sina tänder och efter en 30 sekunder ligger hon i sängen och sover. Jag går runt och släcker lamporna och kryper ner i sängen. Hon andas tungt, Charlie ligger bredvid. Efter en stund synkriniseras deras andningar. Det tycker jag är väldigt fint. Sen somnar jag och jag gör det lycklig, för jag är så glad att jag har Amanda och Charlie i mitt liv.


Kommentarer
Postat av: Angelica

Verkar ju vara väldigt vanligt det där! exakt så ser det ut här hemma också ^^

2011-03-06 @ 19:23:31
URL: http://angelicabrenk.tumblr.com

Kommentera Majas inlägg här:

Jag heter:
Kom ihåg mitt namn?

Min mejl: (publiceras ej)


Min blogg:


Min kommentar:

Trackback
RSS 2.0